Al teu servei

Des d'Ivace Internacional estem adaptant els nostres serveis per a mitigar les dificultats d'aprovisionament que algunes empreses poden estar patint i identificar noves oportunitats de negoci.

Comptem amb una Xarxa Exterior des de la qual podem contactar amb empreses importadores i distribuïdores. Estem al teu servei. 

Amb la finalitat de facilitar la internacionalització de les pimes de la Comunitat en els mercats exteriors, IVACE Internacional ofereix a les empreses que hagen sol·licitat tres serveis personalitzats a través de la Xarxa Exterior,  una subvenció del 100% del cost del 4t servei que sol·liciten, sempre que els quatre serveis se sol·liciten dins del mateix exercici (any 2023).  Aquesta regla d'un quart servei gratuït s'aplicarà, successivament, si l'empresa sol·licita més serveis en aquest període. 

 

 

conectarmercadoexterior

Et connectem amb els mercats exteriors

En el moment actual, amb mesures restrictives per a la circulació de persones a causa de la pandèmia, és més rellevant que mai comptar amb personal expert en els mercats exteriors que ens puga assessorar i informar de la situació en els diferents països.

La Xarxa Exterior de l'Ivace está al teu servei per a: 

- conéixer la situació dels mercats,
- consultar els teus dubtes sobre la circulació de mercaderies en cada país,
- les perspectives econòmiques, o
- les mesures implementades en cadascun d'ells.

A través del servei #Contacta pots mantindre una videoconferència des del teu propi despatx i conéixer de primera mà l'actualitat del mercat que t'interesse.

>> Accés a Contacta

Localitzem proveïdors alternatius

Les empreses que tinguen problemes de subministrament de béns intermedis produïts en mercats exteriors podran sol·licitar a Ivace Internacional la cerca de proveïdors alternatius.

Per a això, les empreses han de registrar-se per a poder emplenar una fitxa amb les dades necessàries per a identificar els productes objecte de la cerca.

Una vegada rebuda la sol·licitud per part de l'empresa, IVACE realitzarà la cerca a nivell internacional a través de la Xarxa Exterior.

Aquest servei d'identificació de proveïdors serà gratuït durant l'any 2023. 

En el desenvolupament d'aquest servei Ivace comptarà amb la col·laboració de Seimed-EEN , la major xarxa de suport per a les pimes europees que gestiona l'Ivace en la Comunitat Valenciana i a la regió de Múrcia promoguda i finançada per la Comissió Europea.

>> Sol·licitud servei

Servei Softlanding start-ups a Miami

Suport a l'aterratge de start-ups als Estats Units a través de Miami.

Oferim la utilització de les instal·lacions d'IVACE Miami com a pròpies en els termes descrits en el contracte de serveis: domiciliació de la start-up, ús de telèfon i adreça en comunicacions oficials, accés a sala de reunions i flex space, etc.

A més proporcionem una mentorització 24/7 de la start-up en paral·lel: ajuda en la identificació de socis o clients, disseny d'estratègies de venda, creixement i adaptació del producte.

Si t'interessa aquest servei, pots sol·licitar-lo a través de la següent adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Cerquem canals de comercialització Ecommerce-Marketplaces en destinació

T'ajudem a desenvolupar una estratègia de venda online en el mercat, de la mà de la nostra Xarxa Exterior

Identificació personalitzada dels marketplaces o plataformes de venda online més adequats, tant verticals com horitzontals

Suport per a la identificació de proveïdors de serveis o solucions necessaris per a implementar la teua estratègia de venda en línia. Proveïdors externs sense relació amb l'Ivace que et poden ajudar en la teua estratègia.

Contacta amb nosaltres per a solucionar qualsevol dubte o per a sol·licitar el servei enAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

(+info)

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.