221127 ECO foto adjudicacion jomipsa

L’Ivace, dependent de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha adjudicat tres parcel·les amb una superfície total de 4.992,48 m² de sòl industrial al Parc Empresarial L’Espartal III de Xixona a l'empresa Jomipsa S. A. Aquesta empresa es dedica a la fabricació de racions d'alimentació i provisió d'articles i kits per a ajuda humanitària. (27-11-22)

BANNER FEPEVAL INSTAGRAM 01

Els pròxims 13 i 14 de desembre se celebra a Alacant el 3r Congrés d'Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana, en què participaran ponents de tot l'Estat espanyol per a exposar les bones pràctiques sobre la gestió integral de les àrees industrials amb l'objectiu d'impulsar la qualitat dels parcs empresarials.(17-11-22)

221117 ECO foto consejo administración ITV

El Consell d'Administració de la Societat Valenciana d'Inspecció Tècnica de Vehicles, S.A, s'ha reunit en la seua primera sessió constitutiva per a aprovar el nomenament de diferents càrrecs de l'empresa pública mercantil creada per a la gestió de la inspecció tècnica de vehicles en la Comunitat Valenciana a partir del pròxim 1 de gener de 2023. (16-11-22)

8c68f1ef f820 49a5 bedc 1f5420268372El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, acompanyat per la directora general d'Internacionalització, María Dolores Parra, ha desenvolupat la primera jornada de treball a Xile, en el marc de la missió institucional i comercial que se celebra aquesta setmana. (22-11-22)

ayudas eficiencia empresa y entidades 3L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), dependent de la conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, destinarà un total de 1,5 milions d'euros per a incentivar la millora de l'eficiència energètica en les empreses i entitats de la Comunitat Valenciana, tal com ha publicat hui el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) (22-11-22)

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.