17 4 24 Reunión Empresarios Alzira

El secretari autonòmic d’Indústria, Comerç i Consum, Felipe Carrasco, ha anunciat que Ivace+i crearà un grup de treball amb tots els agents implicats per a impulsar el projecte definitiu del nou pont de Xàtiva a la ciutat d’Alzira.Així, ha detallat que comptarà amb la participació de les conselleries d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme i de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori; l’Ajuntament d’Alzira; Iberdrola, i la Confederació Hidrogràfica del Xúquer. (17-4-24)

1d8b3484 9932 442e 85b7 72356f74054bIvace+i Internacional ha organitzat una missió inversa de representants de directors, programadors i productors de diversos països europeus per a propiciar el contacte amb companyies de dansa de la Comunitat Valenciana en el marc del Festival Dansa València, organitzat per Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport. (18-4-2024)

Foto Panel NO EnergíaL’Institut Valencià de Competitivitat i Innovació (Ivace+i), dependent de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, ha aprovat en comissió d’avaluació laconcessió de 4,7 milions d’euros per a donar suport a un lot de 360 projectes d’autoconsum en empreses del sector servicis de la Comunitat Valenciana (10-4-24)

WechatIMG605Deu cellers de la Comunitat Valenciana participaran, durant la segona quinzena del mes d'abril, en una promoció en Vinehoo, grup líder de distribució de vins a la Xina, en una iniciativa organitzada per Ivace+i Internacional, dependent de la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme que gestiona Nuria Montes. (09-04-2024)

240405 INN FOTO1 ARGUELLES MADRID AUTOCONSUMOEl director general d'Energia i Mines, Manuel Argüelles, ha participat en la IV Cimera d'Autoconsum, organitzada a Madrid per la Unió Espanyola Fotovoltaica (UNEF), on ha posat de manifest la importància de l'emmagatzematgeper a augmentar l'autoconsum a nivells pròxims al 90%, la qual cosa permetrà "augmentar les instal·lacions existents, alimentar punts de recàrrega de vehicles i abocar a la xarxa elèctrica, donant un servei de generació distribuïda”. (5-04-2024). 


Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.