T'ajudem a desenvolupar una esratègia de venda online en el mercat, de la mà de la nosra Xarxa Exterior:

- Dades i xifres d'oferta i demanda de comerç electrònic al país.

- Análisi de la competència més rellevant i la seua presència en el mercat a través d'estratègies de ecommerce i marketplaces. 

- Aspectes a tindre en compte per a la comercialització online del producte o servei en concret, amb la finalitat de conéixer qualsevol possible barrera d'entrada: normatives i reglamentacions a tindre en compte i gestions necessàries per a poder articular una estratègia de comercialització online en el mercat (fiscals, duaneres, comercials); identificació i definició de possibles costos d'entrada en el mercat i identificació de marges comercials que es treballen; definició d'elements de màrqueting a considerar per a l'estratègia de comercialització online en el mercat.

 

Identificació personalitzada dels marketplaces o plataformes de venda online més adequats, tant verticals com horitzontals:

 

- S'estudiarà el producte i s'indicarà el tipus de plataforma i el perfil del consumidor, així com els criteris en els quals se centra l'anàlisi i que justificaran la selecció

 

- Identificació de tots els aspectes clau sobre el funcionament de cadascun dels marketplaces o plataformes suggerides: procés per a ser llistat en cada marketplace o plataforma suggerida, revisió de requeriments legals i la revisió de qualsevol altra mena de requisit que s'haja de tindre en compte (anàlisi de qualsevol altre requisit necessari per a planificar la presència en el cada marketplace concret, els costos que implica, els marges comercials que es treballen, i els elements de màrqueting a considerar en cada cas). Identificació dels contactes rellevants en cadascun d'ells.

 

- Conclusions de la idoneïtat de cadascuna de les plataformes o els marketplaces considerats i de la seua integració en l'estratègia digital de l'empresa.

 

Suport per a la identificació de proveïdors de serveis o solucions necessaris per a implementar la teua estratègia de venda en línia. Proveïdors externs sense relació amb l'Ivace que et poden ajudar en la teua estratègia.

- Proveïdors locals per a l'assessorament legal/fiscal o per a la creació d'una empresa en destinació si fora necessari.

 

- Proveïdors o operadors logístics locals.

 

- Proveïdors locals de màrqueting digital per al desenvolupament de les campanyes necessàries sobre la base dels objectius plantejats.

 

- Qualsevol altre tipus de proveïdor de servei o solució necessari en cada cas (traduccions, etc..)

 

 

Contacta amb nosaltres per a solucionar qualsevol dubte o per a sol·licitar el servei en Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.