L'Àrea de vehicles d'IVACE, és l'encarregada de mantindre els arxius de característiques tècniques de tots els vehicles matriculats en la Comunitat Valenciana. Aquest servei es presta únicament a estacions d'ITV i als òrgans de supervisió del servei d'ITV en les diferents CCAA.

Per a sol·licitar la informació d'un vehicle prema en el següent enllaç:

 GestioOptimitzat per a navegador: Chrome, Firefox o Edge

 

A més, presta assessorament tècnic i legislatiu tant a l'Administració Autonòmica, com a les estacions d'ITV, tant fixes com mòbils de la Comunitat Valenciana, transmetent els criteris d'inspecció que emanen de Directives comunitàries.

Si desitja posar-se en contacte amb IVACE pot utilitzar l'adreça de correu electrònic, telèfon o adreça postal que apareixen a continuació.

 

tel gral vehiculosfax gral vehiculosAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

locationCiutat Administrativa 9 d'Octubre - Torre 2 - C/ de la Democràcia, 77 (Accés C/ Nou d'Octubre)  - 46018 - València

 

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.