deepL'Oficina Europea de Patents ha presentat Deep Tech Finder, una eina digital que permet la identificació i cerca de noves empreses amb seu en països de l'EPO, que han cursat sol·licituds de patents europees.

Este cercador gratuït de deep tech combina informació empresarial amb informació sobre patents, ajudant els inversors potencials a detectar i avaluar les empreses emergents que estan aportant invencions disruptives al mercat en àrees tecnològiques crítiques.

18 start ups de la Comunitat Valenciana apareixen en este cercador. Són empreses que tenen la seua seu en una localitat de la Comunitat i que han sol·licitat, o tenen ja concedida, una patent europea.

En la presentació d'esta eina, representants d'startups, inversors (tant públics com privats) i personal de l'EPO, van comentar l'important paper de les patents en les empreses deep tech, no sols com a mitjà per a protegir les inversions en noves tecnologies, sinó també com una manera d'assenyalar el valor potencial als possibles inversors. Així mateix, es va posar en relleu la importància dels drets de propietat intel·lectual europeus per a les noves empreses que es preparen per a expandir-se en els mercats europeus.

www.epo.org/deep-tech-finder

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.