activaindustria20 vFins al 12 de gener de 2021 està obert el termini de sol·licitud de les Ajudes a empreses industrials de la Comunitat Valenciana dins del Programa ACTIVA INDÚSTRIA 4.0, finançades per l'IVACE i el Mº d'Indústria, Comerç i Turisme, a través de la Fundació EOI.

ACTIVA és un PROGRAMA D'ASSESSORAMENT especialitzat i personalitzat per a empreses industrials (CNAE de la 10 a la 32), realitzat per entitats acreditades amb experiència en implantació de projectes d'Indústria 4.0. Proporciona a les indústries un diagnòstic de la seua situació actual i un pla de transformació que identifica les actuacions prioritàries en aqueix procés de transformació, per a definir el full de ruta de la seua implantació.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 12 de gener de 2021.

>> Més informació

>> Sol.licitud ajudes a empreses industrials de la Comunitat Valenciana

 

 

activa industriaCV 20 v

EGM Alcoi2
 
L'Ivace i la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (Fepeval), han assessorat un total d'11 municipis de la Comunitat Valenciana per a la constitució d'Entitats de Gestió i Modernització (EGM), en les seues àrees industrials que permeten millorar la competitivitat empresarial i afavorir la creació d'ocupació. (5-1-21) 
L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), dependent de la Conselleria d'Economia Sostenible ha posat en marxa un programa d'ajudes a fons perdut per a impulsar actuacions de rehabilitació energètica en edificis existents, dotat amb un total 25.900.000 euros. 5-1-21)

CONVO 2021 FACEBOOK

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través de l’Ivace, ha llançat una nova convocatòria d'ajudes per a la millora de polígons industrials de la Comunitat Valenciana en 2021. L'ordre d'ajudes, que s'ha publicat en el DOGV aquest dilluns 4 de gener, compta amb un pressupost inicial de 34.296.000 euros, la qual cosa suposa un increment del 25,8% respecte a la convocatòria de 2020 que va quedar sense efectes a causa de la COVID-19. (4-1-21)

La unitat d'innovació de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) ha notificat a 332 empreses ajudes per un valor total de 15,3 milions d'euros per al desenvolupament de projectes d'Investigació, Desenvolupament Tecnològic i Innovació.(3-1-21)

a Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través d'Ivace Energia, ha quadruplicat el pressupost previst per a 2021 per a impulsar les instal·lacions d'autoconsum d'energia elèctrica en comunitats d'energies renovables.(3-1-21)

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través d'Ivace Energia, impulsarà la renovació de l'enllumenat en 31 municipis de la Comunitat Valenciana, per un altre d'alta eficiència energètica, que redunde en una reducció de la factura energètica.(2-1-21)

L'EUIPO i la Comissió Europea posen a la disposició de les empreses el fons Idees Powered for Business, un programa de subvencions dotat amb 20 milions d'euros dirigit a pimes europees que desitgen desenvolupar les seues estratègies de PI i protegir els seus drets de PI, a nivell nacional, regional o de la UE.

En virtut d'aquest programa es poden obtindre dos tipus de serveis que impliquen el reembossament parcial dels serveis de prediagnòstic de la PI (IP scan, Servei 1) i les sol·licituds de marques, dibuixos i models a nivell nacional, regional (Benelux) i de la UE (Servei 2), i les empreses poden reembossar-se fins a 1.500 euros.

Servei 1 - Reducció del 75% en els serveis de prediagnòstico de la PI (IP Scan)
Els auditors de la propietat intel·lectual examinaran el seu model de negoci, els productes i serveis i els plans de creixement per a formular una estratègia adaptada a les seues necessitats. Aquest servei pot ajudar-lo a decidir quins drets de PI sol·licitar, com desenvolupar la seua cartera de PI si ja té drets registrats, i com planificar la seua estratègia de cara al futur.

Servei 2 - Reducció d'un 50% en les taxes de sol·licitud bàsica de marca, dibuix o model industrial
Si està considerant el registre d'una marca, un dibuix o un model a nivell de la UE, a nivell regional (Benelux) o a nivell nacional, aquest programa pot resultar-li idoni.

Els intervals temporals de sol·licitud s'obriran d'acord amb el següent calendari:calendarioEUIPO

>> Més informació

CLASIFICACION AREAS BASICAS
 
L’Ivace ha elaborat una primera classificació dels polígons empresarials de la Comunitat amb el resultat d'un total de 171 àrees industrials bàsiques. D'elles, 28 pertanyen a la província de Castelló, 94 a la de València i 49 a la província d'Alacant. (29-12-20)

conseller AICEEl conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, i el president de l'Associació d'Investigació de les Indústries Ceràmiques, (AICE), Joaquín Font de Mora, han signat la concessió de domini públic per part de l’Ivace de l'immoble que l'Associació ocupa a Almassora, propietat de la Generalitat. Aquesta signatura ha comptat amb l'assistència de la directora general de l’Ivace, Júlia Company (29-12-20)

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.