goLogo vL’Ivace ultima ja els detalls de la cinquena edició del Congrés Go Global, organitzat conjuntament amb les Cambres de Comerç i ICEX Exportació i Inversions. El Congrés es reinventa en 2020 i celebra la seua cinquena edició en format virtual gràcies als últims avanços tècnics i amb l'objectiu únic de continuar oferint continguts interessants a les empreses en l'àmbit de la internacionalització.

El Congrés es divideix en tres fòrums que se celebraran els dies 29 d'octubre, 5 de novembre i 17 de novembre. Tres dies, tres fòrums, centrats en tres temes rellevants en l'àmbit de la internacionalització com són la intel·ligència competitiva, la sostenibilitat i la digitalització empresarial. Ja és possible inscriure's gratuïtament a través de la pàgina web del Congrés www.congresogoglobal.com


Dates i temàtiques Congrés Go Global

flechaparques 29 d'octubre de 2020
Intel·ligència competitiva per a la internacionalització

flechaparques 5 de novembre de 2020
La sostenibilitat, una oportunitat empresarial a explorar en la internacionalització

flechaparques 17 de novembre de 2020
La digitalització per a la comercialització empresarial

 

El Congrés Go Global t'ofereix conferències online i entrevistes a personal expert, espai virtual per a networking, contacte amb la Xarxa Exterior de l’Ivace, finançament, i un llarg etcètera.

No perdes l'oportunitat i apunta't ja en www.congresogoglobal.com

 

La cita digital que impulsarà la teua internacionalització.

Firma convenio Catedra textilEl conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent ha signat aquest matí un conveni de col·laboració amb el rector de la Universitat Politècnica de València, Francisco Mora, per a la creació de la Càtedra del Sector Tèxtil UPV (Campus Alcoi) (21-10-20)

cartelas go global ponentes todos sin ponenciaEl Congrés Go Global, l'esdeveniment de referència en internacionalització per a les pimes valencianes, celebra enguany la seua cinquena edició de manera virtual amb un programa en el qual destaquen conferenciants de primer nivell en intel·ligència artificial, sostenibilitat i digitalització (21-10-20)

innorate

El 21 d'octubre a les 10:15 h. IVACE, Startup València i la xarxa de CEEI, amb el suport d'EEN-SEIMED organitzen un webinar de presentació (en anglés) de la plataforma InnoRate, una iniciativa de la Comissió Europea que permet amb només uns pocs clics, realitzar una avaluació completa del potencial d'innovació de la teua empresa i mostrar la viabilitat comercial del teu projecte innovador.

Aquest projecte europeu contempla l'accés sense cost a la plataforma InnoRate, així com -en una segona etapa- l'anàlisi i avaluació per un grup d'experts d'aspectes de la innovació difícils de quantificar, i finalment, una sèrie de fòrums d'inversió i e-pitching per a permetre que les pimes prometedores establisquen xarxes i connexions, cara a cara, amb els inversors.

InnoRate és un projecte de tres anys finançat pel programa d'investigació i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea.

>> Més informació i inscripció

EMPRESES I ENTITATSLa conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través d'Ivace Energia, destinarà enguany un total de tres milions d'euros per a donar suport a 62 projectes d'autoconsum elèctric en empreses i entitats de la Comunitat (19-10-20)

Premios QIAQuatre empreses valencianes han resultat finalistes en la fase nacional dels Premis QIA- Quality Innovation Awards coorganitzat per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) amb la resta d'associats de l'Associació de Centres Promotors de l'Excel·lència (Centres CEX) (19-10-20)

VLC startupFins al 16 d'octubre està obert el termini d'inscripció per a participar en la sisena edició de VLC/STARTUP, el programa el Programa d'Emprenedoria Innovadora que impulsa la Fundació Parc Científic Universitat de València i que persegueix el desenvolupament d'startups i spin-offs innovadores i/o de base tecnològica a l'entorn de la Universitat.

En aquesta edició el Programa ofereix la possibilitat d'optar per la cessió de tres tipus d'espais en el Parc Científic: 5 places en el Planter d'Empreses de Tarongers i un despatx i un laboratori al campus de Burjassot-Paterna. A més, facilitarà l'accés als diferents programes de suport a l'emprenedor/a tant del parc, com de les entitats i organismes col·laboradors (UVEmprén i l'Oficina de Polítiques per a l'Excel·lència).

Requisits

Són tres els requisits per a participar en aquesta sisena edició. La iniciativa empresarial ha d'estar legalment constituïda, tindre una antiguitat inferior a 4 anys i comptar amb un projecte de caràcter innovador i basat en el coneixement. A més, es valorarà que en l'equip promotor un dels membres estiga vinculat amb la Universitat, bé com a alumne o egressat, bé per formar part del seu personal.

Les iniciatives premiades podran efectuar la seua instal·lació en el Parc Científic a partir de l'1 de novembre de 2020, i no més enllà de l'1 de desembre de 2020.

>> Més informació

imagen para nota web congresoEl Congrés Go Global, esdeveniment de referència en internacionalització de les pimes valencianes organitzat per l'Ivace, les Cambres de Comerç i ICEX Exportació i Inversions, ultima ja els detalls de la seua cinquena edició que tindrà lloc els dies 29 d'octubre, 5 i 17 de novembre (15-10-20)

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial recolza amb 280.000 euros les accions de dinamització territorial posades en marxa per les associacions empresarials i els clústers de la Comunitat i en les quals tenen previst invertir 350.000 euros (13-10-20)

conclusiones

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha avançat que les ajudes per a la millora i modernització d'àrees industrials de l'exercici 2021 “es distribuiran per primera vegada atenent el nombre d'habitants de cadascun dels municipis sol·licitants”. (6-10-2020)

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.