FORO GANDIA edit 694x332 conlogos valEl 23 de febrer se celebra a Gandia la Trobada Clients-Proveïdors de la Comunitat Valenciana organitzat per Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball a través de l'Institut Valenciana de la Competitivitat Empresarial (IVACE), amb la col·laboració de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) i la participació de diferents organitzacions territorials i multisectorials

L'objectiu de la trobada és potenciar les oportunitats de negoci entre empreses de la Comunitat Valenciana, basades en la proximitat i a millorar l'impacte de les relacions comercials en el creixement socioeconòmic dels seus territoris.

Les empreses participants podran exposar els productes que fabriquen o els serveis que ofereixen a aquells clients que puguen estar interessats. Al mateix temps, és una ocasió per a descobrir nous col·laboradors, proveïdors o clients, amb els quals iniciar una relació empresarial.

L'esdeveniment està obert a qualsevol empresa situada en la Comunitat Valenciana o que estiga integrada en alguna de les entitats membres de l'organització

>> Més informació i inscripció

cab jornada financIvace participa en la jornada que organitza l'ITE el 13 de febrer amb motiu de les diferents convocatòries i opcions de finançament d'àmbit europeu, nacional i regional, que ja estan obertes i de les quals poden beneficiar-se empreses i entitats.

Les persones interessades a mantindre alguna reunió B2B per a rebre assessorament, poden escriure al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. adjuntant i emplenant aquest document.

La jornada comptarà també amb un taller d'ofertes i demandes tecnològiques SEIMED,en paral·lel a les reunions bilaterals.

>> Més informació i inscripcions

TallerIBVIVACE, AVI, CDTI i EIT HEALTH participen el 9 de febrer en el taller Com puc finançar els meus projectes de R+D+i? que organitza l'IBV per a donar a conéixer a empreses innovadores de qualsevol grandària i persones emprenedores, els diferents instruments de finançament públic disponibles per a desenvolupar els seus projectes de R+D+i.

Les empreses que ho desitgen podran mantindre una entrevista bilateral amb un representant d'IVACE, AVI, CDTI i/o EIT Health per a exposar les seues idees de projectes de R+D+i i aclarir dubtes. Per a això, han d'emplenar la sol·licitud d'entrevista disponible en el formulari d'inscripció a l'esdeveniment.

Ivace participa en el Foro ayudas a la financiación para pymes, que organiza el Colegio Oficial de Ingenieros Industriales de la Comunitat Valenciana el 8 de febrero, para acercar a las pymes y profesionales las tecnologías y conocimientos necesarios para afrontar los retos de la transformación digital.

Este encuentro será presentado y dinamizado por Estefanía Pastor, Redactora Jefa en Valencia Plaza, y diversos expertos en la materia debatirán sobre estas cuestiones:

  • Elena Uviedo Cap d´Unitat d´Innovació, especialista en tecnologìes i sistemas de digitalització relacionats amb institucions o empreses de AVI
  • María José Tomás Sánchez Departamento de Promoción Institucional y Cooperación Territorial CDTI
  • Javier Mínguez Jefe de Área de Empresas y Asociaciones de IVACE Innovación

La sesión también será retransmitida en streaming.

>> Más información e inscripción

230202 ECO Foto2 RCliment NurembergEl conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, acompanyat per la directora general d'Internacionalització, María Dolores Parra, es troba a Nuremberg (Alemanya) per a mostrar el seu suport a les empreses de la Comunitat Valenciana que participen en la Fira Internacional del Joguet. (2-2-2023)

AJUDES RD 2023 webL'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) dependent de la Conselleria d'Economia Sostenible, ha publicat la seua convocatòria d'ajudes per al desenvolupament de projectes d'R+D a càrrec del pressupost de 2023 (31-1-23)

CEEI Elche organiza el 31 de enero, en colaboración con IVACE, este webinar con el objeto de dar a conocer las diferentes convocatorias dirigidas a empresas innovadoras o start-ups, previstas por IVACE para este año.

Se analizarán con detalle aspectos como a quién se dirigen, qué requisitos deben cumplir los solicitantes o qué características debe tener la empresa o proyecto para poder ser beneficiario, así como los principales aspectos que influyen en la evaluación. 

Los programas que se presentarán son: 

  • PIDI CV
  • PIDCOP CV
  • INNOVA CV
  • DIGITALIZA CV

>> Más información e inscripción

La Llei de Foment de l'Ecosistema d'Empreses Emergents, més coneguda com a Llei d'Startups, va entrar en vigor el passat 1 de gener (vegeu NP). Aquesta llei pretén estimular la inversió i l'atracció de talent, afavorir la col·laboració entre pimes, grans companyies i empreses emergents, impulsar la R+D+i, també en l'administració, i fomentar la cooperació de les empreses emergents i les persones emprenedores amb les universitats i centres d'investigació.

La Llei inclou uns criteris específics que determinen quines empreses emergents podran accedir a les mesures de suport previstes. Estan incloses empreses de base tecnològica o científica, i també aquelles innovadores en processos, productes i serveis, o en model de negoci.

Per a poder beneficiar-se de la nova legislació és necessari que l'empresa estiga acreditada com startup. Aquesta acreditació serà a càrrec d'ENISA, Empresa Nacional d'Innovació SME, a través d'un procés que serà senzill, ràpid i gratuït.

Aquest procés d'acreditació com startup, en l'àmbit de la Llei d'Startups, està pendent de l'aprovació d'una ordre ministerial. En tot cas, quan el procediment d'acreditació estiga operatiu, des d'ENISA es posaran en contacte amb les empreses ja registrades. Si vols rebre un avís quan el portal d'acreditació estiga operatiu, accedeix al portal oficial dedicat al procés d'acreditació com startup.

230126 ECO Fotook RCliment fimiEl conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha inaugurat aquest matí la Fira BabyKid & Fimi, la major oferta expositiva i l'única a agrupar tot l'univers de la infància que obri hui les seues portes en Fira València. (26-01-23)

Financiacio?n pu?blica CASTEspaitec organiza el jueves, 2 de febrero de 9.00 a 10.30 horas en la Sala Multiusos de Espaitec 2, la jornada «Financiación Pública para Empresas Innovadoras 2023» con el objetivo de informar al tejido empresarial de la provincia de Castellón de las oportunidades existentes.

En la sesión formativa participarán entidades como el Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial (CDTI), el Instituto Valenciano de Competitividad Empresarial (IVACE), la Agencia Valenciana de la Innovación (AVI) y la Generalitat Valenciana para presentar las ayudas públicas disponibles para promover la innovación empresarial durante 2023. En el acto también se contará con algunas empresas de la provincia que detallarán su experiencia en la obtención de este tipo de ayuda a modo de casos de éxito.

La jornada es gratuita y la inscripción previa es obligatoria.

>> Más información e inscripción

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.