invenciónS'ha publicat la convocatòria de la III Edició dels Premis OEPM a la millor Invenció. Les candidatures poden presentar-se fins al 5 d'abril de 2024, inclusivament.

Com en edicions anteriors, es recull la concessió de dos premis de categoria absoluta per a la millor patent i el millor model d'utilitat, preveient-se a més premis específics per a joves inventors i per a dones inventores. Així mateix, s'inclou la possibilitat de concedir mencions especials en totes les categories.

Els guardons, els guanyadors dels quals es coneixeran a mitjan any en una cerimònia de lliurament de premis, es dividixen en les següents categories:

  • Millor Patent (categoria absoluta) - 4.000 euros.
  • Millor Patent d'inventor/a jove (menys de 40 anys en la data de presentació de la sol·licitud de la patent) - 4.000 euros.
  • Millor Patent d'una dona inventora - 4.000 euros.
  • Millor Model d'utilitat (categoria absoluta) - 2.500 euros.
  • Millor Model d'utilitat d'inventor/a jove (menys de 40 anys en la data de presentació de la sol·licitud del model d'utilitat) - 2.500 euros.
  • Millor Model d'utilitat d'una dona inventora - 2.500 euros.

Poden ser beneficiaris les persones inventores de nacionalitat espanyola o amb residència legal a Espanya que figuren com a tals en una sol·licitud de patent o model d'utilitat nacional concedit per l'Oficina Espanyola de Patents i Marques en 2022 i que complisquen la resta de requisits establits en la convocatòria.

Podran ser sol·licitants dels premis i presentar candidatures les persones físiques o jurídiques, públiques o privades, a favor d'un inventor o inventora que complisca les condicions per a obtindre el guardó.guardó.

>> Més informació

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.