wipoawards2024Els Premis Mundials de l'OMPI 2024 busquen pymes i empreses emergents que utilitzen amb èxit la PI.

Des del 15 de gener al 31 de març de 2024 poden presentar la seua candidatura les empreses de tots els sectors d'activitat, radicades en qualsevol lloc del món, que complisquen els criteris de sol·licitud.

Enguany s'incorporen al programa dels Premis les empreses emergents (empreses incipients que aprofiten el poder de la PI des de la seua creació).

Els premis tenen com a objectiu la comercialització dels actius de PI posant en relleu a inventors, creadors i empresaris que utilitzen eficaçment els drets de propietat intel·lectual (PI) per a aconseguir els seus objectius empresarials, generar ingressos, crear llocs de treball, fer front als desafiaments locals i mundials i donar suport al desenvolupament de les comunitats i els països.

Enguany, els membres del jurat també tindran en compte l'aportació de les empreses als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)

Les candidatures guanyadores s'anunciaran al juliol de 2024.

>> Més informació

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.