premioMIP 2La finalitat d'aquests premis és distingir la protecció dels resultats d'investigació mitjançant patents i models d'utilitat concedits l'any 2021.

Per a això es preveu que els beneficiaris dels premis puguen ser, per cada invenció, un inventor o inventora de nacionalitat espanyola o residència legal a Espanya, que figure com a tal en una sol·licitud de patent o model d'utilitat nacionals concedits per l'Oficina Espanyola de Patents i Marques en 2021 i que complisca la resta de requisits establits en la convocatòria.

Podran ser sol·licitants dels premis i presentar candidatures les persones físiques o jurídiques.

Com en la primera edició, es recull la concessió de dos premis de categoria absoluta per a la millor patent i el millor model d'utilitat, preveient-se a més premis específics per a joves inventors/as i per a dones inventores. Així mateix, es contempla la possibilitat de concedir esments especials en totes les categories.

- Millor Patent (categoria absoluta) - 4.000 euros.
- Millor Patent d'inventor/a jove (menys de 40 anys en la data de presentació de la sol·licitud) - 4.000 euros.
- Millor Patent d'una dona inventora - 4.000 euros.
- Millor Model d'Utilitat (categoria absoluta) - 2.500 euros.
- Millor Model d'utilitat d'inventor/a jove (menys de 40 anys en la data de presentació de la sol·licitud) - 2.500 euros.
- Millor Model d'Utilitat d'una dona inventora - 2.500 euros.

El termini de presentació de candidatures finalitza el 24 d'abril de 2023.

>> Més informació

#PremioInvencionOEPM

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.