L'Oficina Europea de Patents (EPO per les seues sigles en anglés) celebrarà el pròxim 17 de juny de 2021, la Cerimònia del Premi a l'Inventor Europeu, utilitzant la modalitat en línia per primera vegada en la història dels premis. A causa de les circumstàncies excepcionals a conseqüència de la pandèmia per COVID19, la cerimònia de 2020 va ser ajornada a 2021 per la qual cosa en aquesta ocasió s'anunciaran els guanyadors de 2020.

El Premi a l'Inventor Europeu és el premi més prestigiós per a la innovació a Europa. L'EPO el presenta anualment des de 2006 amb l'objectiu de retre homenatge a la creativitat dels inventors de tot el món, que utilitzen les seues habilitats tècniques, científiques i intel·lectuals per a fer una contribució real al progrés tecnològic i al creixement econòmic i millora de la vida diària. El premi, que té un caràcter purament simbòlic i no implica recompensa econòmica, actua com un incentiu per a altres possibles guanyadors i ajuda a protegir idees i fomentar la innovació.

Existeixen cinc categories a les quals es pot optar: Indústria, Investigació, PIME, Països que no pertanyen a l'EPO i Assoliments de tota una vida

Els inventors candidats han d'haver obtingut almenys una patent europea per l'EPO i estar en vigor en almenys un Estat membre de l'Organització Europea de Patents.

>> Més informació

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.