IVACE Internacional i les Cambres de Comerç, en col·laboració amb ICEX, continuem treballant junts i unint els nostres esforços per a oferir a les empreses tota la informació necessària per al seu procés d’internacionalització i fer arribar el nostre suport a tots els racons de la Comunitat Valenciana. I més encara en un escenari creat per la pandèmia provocada per la Covid-19.

Per això, posem a la teua disposició tota una bateria de seminaris online gratuïts sobre temes amolt diversos en els quals intervenen persones amb experiència i coneixement del comerç internacional.

En l’escenari de canvis i incertesa que ha provocat la crisi de la Covid-19, és imprescindible comptar amb informació fiable i actualitzada sobre l’evolució dels mercats, amb les claus de com cada sector ha d’adaptar-se per a mantindre el seu negoci. Les empreses que més ràpid s’adapten per a respondre a les demandes del mercat internacional són aquelles que resistiran millor i podran aprofitar les oportunitats.

 

>> Consulta la programació

 

Consulta els Webinaris GlobalCV ja celebrats:

 

Com afectarà la pandèmia a l'economia europea i espanyola?  El futur de la globalització després del Coronavirus i la seua implicació en les exportacions valencianes. Internacionalitza Digital. Com LinkedIn pot donar major notorietat i presència internacional a la teua empresa

 

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.