Documento2-1El Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme i l'EOI, amb els qui l'IVACE col·labora en la Comunitat Valenciana per a dur a terme iniciatives de suport a les pimes, han posat en marxa tres noves mesures gratuïtes per a contrarestar els efectes del COVID-19 en les empreses.

Hui s'ha publicat en el DOGV el Decret Llei 4/2020 del 17 d'abril del Consell pel qual s'estableixen mesures extraordinàries de gestió econòmica financera per fer front a la crisi produïda per la Covid-19. (21/04/20)

 

(22/03/20) Nota de la Direcció general de salut pública de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la GV, en la qual es proporciona informació i consells útils sobre com previndre la infecció per coronavirus COVID-19, què fer en cas de sospita d'infecció per COVID-19 en un centre de treball i com actuar quan es confirma un cas d'infecció.

També inclou el procediment d'actuació per als serveis de prevenció riscos laborals enfront de l'exposició al nou coronavirus.

instituto credito oficial logoS'ha actualitzat en la web de l'ICO la informació sobre la Línia d'avals que gestiona l'institut, a la qual poden accedir empreses i autònoms a través de les seues entitats financeres, mitjançant la formalització de noves operacions de finançament o renovació de les existents.

 

Vegeu nova nota de premsa. (6.4.20)

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.