13 4El 13 de desembre, en el marc de la desena edició de #DesembreEuropeu2023, organitzat per la Universitat de València, es va celebrar una trobada entre els responsables de les oficines de les diverses xarxes d'informació sobre la Unió Europea en la Comunitat Valenciana: Eures, Eurodesk, Europe Direct, Centres de Documentació Europea, Euroaxess i Enterprise European Network (Ivace), de cara a la posada en marxa de projectes propis de la xarxa de xarxes Unió Europea en la Comunitat Valenciana.

El lema proposat per a esta edició ha sigut: València, Capital Verda Europea 2024 i les activitats i propostes han girat entorn del mateix.

A la reunió també va assistir la delegació de la Comunitat Valenciana a Brussel·les, ENICBCMed i membres de la xarxa Construir Europa amb les Autoritats Locals (BELC) per a establir sinergies i col·laboració conjunta..


La xarxa Unió Europea en la Comunitat Valenciana facilita, en un mateix lloc i amb un sol clic, informació sobre les oportunitats que brinda la Unió Europea: ocupació, formació, ensenyament, joventut, empreses i investigació a la Unió Europea i els contactes i agenda de les xarxes europees en la Comunitat Valenciana.


Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.