result

  

El portal de finançament i licitacions de la UE, possibilita que els projectes finançats per la UE mostren els seus resultats amb vista a la seua explotació futura en la investigació, els negocis i la política.

La plataforma de resultats d'Horizon proporciona als beneficiaris dels programes de finançament FP7 i H2020 un espai en línia gratuït on essencialment poden "anunciar" els resultats explotables dels seus projectes.

La plataforma facilita així als beneficiaris la gestió dels seus resultats en un entorn únic i segur, al mateix temps que ajuda els beneficiaris a trobar aparellament empresarial o d'investigació, mitjançant la recopilació d'informació rellevant per al tipus i la naturalesa del resultat del seu projecte, incloses les necessitats específiques, la maduresa dels resultats i la influència de les polítiques.

Al mateix temps, la Comissió Europea utilitza la plataforma per a destacar les pròximes convocatòries, esdeveniments de presentació i altres notícies rellevants.

>> Accés

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.