240510 INN Fotodiamagico archivoUn total de dèsset empreses importadores internacionals visiten la present edició de la Fira Dia Màgico by Fimi en Fira València en una missió inversa organitzada per Ivace+i Internacional en col·laboració amb la Cambra de Comerç de València i l'Associació Espanyola de Productes per a la Infància (Asepri) en el marc del programa Global CV. (14-05-2024)

La directora general d'Emprenedoria i Internacionalització, Ester Olivas, ha explicat que aquesta acció forma part del Pla de Promoció Exterior desenvolupat per Ivace+i Internacional organitzat per a facilitar noves oportunitats de negoci a les nostres empreses.

“En el Pla de Promoció Exterior les missions de convidats internacionals tenen un important protagonisme, ja que permeten a les empreses mostrar els seus productes sense eixir de la Comunitat Valenciana”, ha destacat Olives.

En el desenvolupament de la nostra acció de promoció exterior, “apostem per impulsar la internacionalització dels certàmens firals internacionals celebrats en la Comunitat amb iniciatives com la que celebrem aquesta setmana”, ha indicat Olives.

Els convidats procedeixen en aquesta ocasió de cinc països. Concretament, Mèxic, Itàlia, Portugal, Irlanda i Malta.

La fira Dia Màgic by Fimi se celebra en Fira València del 10 al 12 de maig i compta amb la participació de 65 expositors, dels quals 63 són d'Espanya, més dues empreses de Turquia i Itàlia, especialitzats en comunió i cerimònia. De les empreses espanyoles, el 28,5% procedeixen de la Comunitat Valenciana.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.