240508 INN Foto Contacta RedIvace + i Internacional, dependent de la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme que dirigeix Nuria Montes, ha organitzat un calendari de partits empresarials amb l'equip de la seua xarxa als països en els quals és present del 27 al 31 de maig, en el marc de la iniciativa ‘Contacta amb la Xarxa Exterior’. (08-05-2024)

La directora general d'Emprenedoria i Internacionalització, Ester Olivas, ha explicat que aquesta iniciativa permet el contacte directe entre les empreses valencianes i les oficines de la Xarxa Exterior de l’Ivace.

A través de ‘Contacta amb la Xarxa Exterior’, “facilitem informació i assessorament a les empreses de la Comunitat Valenciana amb inquietuds en internacionalització, a través de l'equip qualificat i expert en els diferents mercats on l’Ivace+i és present”, ha indicat Olives.

Així mateix, ha afegit que “el contacte virtual permet a l'empresa aprofitar al màxim aquest suport sense un cost econòmic i sense haver de desplaçar-se".

Les empreses interessades poden sol·licitar la seua participació en aquests partits i sol·licitar reunions amb l'equip de l’Ivace+i a Alemanya, Algèria, el Brasil, el Canadà, Xile, Colòmbia, Corea del sud, Unió dels Emirats Àrabs, Filipines i França. També amb experts en les oficines del Japó, l'Índia, Mèxic, els Estats Units (Nova York, Miami), Països Nòrdics, el Perú, Polònia, el Regne Unit, el Marroc, Vietnam i Sud-est Asiàtic.

“Aquests encontres són un acompte del Congrés Go Global, que se celebrarà en IFA Alacant els dies 29 i 30 d'octubre, - ha indicat Ester Olivas - on la nostra xarxa atendrà presencialment les empreses valencianes interessades a augmentar el seu coneixement dels mercats o plantejar els seus dubtes sobre el seu pla d'internacionalització”.

Les empreses interessades poden sol·licitar les seues reunions i confeccionar la seua pròpia agenda de contactes a través de la web de l’Ivace.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.