231210 INN Foto Servicio AnalizaIvace Internacional desperta l'interés de les empreses amb un nou servei personalitzat llançat el mes de novembre sota el nom Analitza la teua competència. (10-12-2023)

La directora general d'Emprenedoria i Internacionalització, Ester Olivas, ha explicat que amb aquest nou servei personalitzat, Ivace Internacional ajuda a les empreses en l'anàlisi de les operacions d'exportació de les empreses de la seua competència en els mercats internacionals.

“El llançament d'aquest servei està sent tot un èxit ja que en tan sols un mes hem rebut un total de 200 sol·licituds per part d'empreses de la Comunitat Valenciana”, ha explicat Olives.

La directora general d'Emprenedoria i Internacionalització ha afirmat que “a fi de conéixer l'interés que desperta el servei entre les empreses valencianes, l'estem realitzant de manera gratuïta i amb un límit de 5 informes per empresa”.

Després de la sol·licitud per part de l'empresa amb l'emplenament d'un breu formulari, l'Ivace confecciona una sèrie de llistats en format Excel amb les operacions d'exportació de les seues empreses competidores – tant estrangeres com espanyoles (excepte de la Comunitat Valenciana).

Aquest servei ofereix a les empreses l'oportunitat d'aproximar-se a les operacions d'exportació de la seua competència, a més de comptar amb un llistat de clients i de les operacions realitzades.

Per part de les empreses i a través dels qüestionaris de valoració, les empreses estan valorant positivament aquest servei com una primera aproximació als mercats.

Funcionament servei
Les empreses sol·licitants han de facilitar la raó social de les empreses competidores, Una vegada rebuda la sol·licitud, l'Ivace facilita fins a un màxim de 5 informes positius d'empreses competidores estrangeres i espanyoles.

Les dades proporcionades s'extrauen de la base de dades Trade Atles, a través de la informació disponible per als mercats internacionals objecte d'estudi en les declaracions d'importació i exportació que es presenten en les duanes d'aquests països.

Depenent del país, la informació pot ser més o menys completa. No s'analitzen les operacions d'empreses competidores que tinguen la raó social en la Comunitat Valenciana.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.