231112 INN foto adjudicacion Utiel

La consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha informat que l'Ivace ha adjudicat 2.276 metres quadrats de sòl industrial a Aceites de las Heras S. L. U. al parc empresarial Nou Tollo, que comercialitza a Utiel. Aceites de las Heras S. L. U. és una empresa familiar dedicada a la producció, l'embotellament i la distribució d'olis comestibles i especialitzada en oli d'oliva que ja està instal·lada en Nuevo Tollo, i que amb esta adjudicació ampliarà la superfície fins als 10.722 metres quadrats. (12-11-23)

L'adquisició de sòl industrial, que s'ha produït mitjançant una compravenda, li permetrà ampliar les instal·lacions per a la recepció d'oliva i construir una nova nau d'emmagatzematge de matèria auxiliar per a augmentar-ne la capacitat d'embotellament i preparar el futur per al mercat internacional. Per a fer-ho, hi farà una inversió de 450.000 euros.

Montes ha assegurat que esta adjudicació “és un exemple clar del suport de l'Ivace i de la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme a les empreses, ja que els facilita atractives condicions en l'adquisició de sòl industrial de qualitat perquè puguen crear o, com en este cas, consolidar i ampliar els seus projectes i continuar generant ocupació i creixement econòmic”.

“La indústria i els sectors productius són un dels pilars fonamentals per al desenvolupament de la Comunitat Valenciana i per això continuarem ajudant les empreses perquè s'implanten i invertisquen ací”, hi ha afegit.

D'esta manera, ha subratllat el compromís del Consell “per a impulsar decididament la indústria del nostre territori com un dels motors del creixement econòmic, aspirant a aconseguir este sector el 20 % del PIB de la Comunitat Valenciana (actualment representa el 15 %)”.

Així mateix, ha assegurat que este Consell “treballa perquè la Comunitat Valenciana siga una terra d'oportunitats i el millor lloc per al desenvolupament de projectes empresarials, per això volem que empreses i emprenedors troben en este govern un aliat i un suport, i no un obstacle”.

“A més -ha continuat- des de l'Ivace donem suport cada any a les àrees industrials, perquè són un important element dinamitzador i el lloc on es genera ocupació i creixement econòmic i ho fem amb ajudes per a millorar i modernitzar els seus servicis i infraestructures, impulsant la constitució d'entitats de gestió i modernització, el mapa de sòl industrial i la classificació de les àrees perquè aconseguisquen la màxima qualitat”.

Nuevo Tollo

El Parc Empresarial Nuevo Tollo té una situació geogràfica estratègica. Està situat al costat de l'autovia A-3, amb una connexió ràpida a les principals vies de comunicació, proximitat a València i experiència i especialització de la mà d'obra de la comarca.

Disposa d'una superfície total de 247.226,23 metres quadrats i actualment es troba obert el termini per a presentar les sol·licituds per a adquirir sòl industrial. La informació sobre els plecs de comercialització està disponible en el web www.ivace.es i també es poden realitzar consultes en el telèfon 96 120 96 26 i a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Nuevo Tollo està comercialitzat al 93 % i disposa d'un total de 10 naus industrials que es troben adjudicades al 100 %. Per això, l'Ivace continua avançant en els treballs per a ampliar el parc que permeten donar resposta a la demanda existent, especialment en parcel·les de grans dimensions.

Aceites de las Heras S. L. U.

Aceites de las Heras S. L. U. és una empresa fundada en 1885 productora, envasadora i exportadora d'oli d'oliva espanyol. Compta amb una almàssera pròpia que complix estàndards de qualitat internacionals com IFS Food.

La llarga experiència en el sector li ha permés situar-se en el rànquing de les 25 primeres empreses d'oli d'oliva d'Espanya. Dona ocupació a 25 persones, factura anualment 28 milions d'euros entre mercat nacional i exportacions (treballa amb més de 25 països i les vendes a l'exterior representen el 25 % del total).

En 2016, Aceites de las Heras va inaugurar a Nou Tollo les noves instal·lacions amb una àrea de 8.500 metres quadrats i una superfície construïda de 3.350 metres quadrats dividida en almàssera, magatzem de matèries primeres, de producte acabat i de productes auxiliars, així com una planta de producció i oficines.

Actualment compta amb cinc línies d'embotellament, una exclusivament dedicada a producte ecològic i amb una capacitat d'emmagatzematge de 600 tones. Així mateix, disposa d'una capacitat de producció de més de dos milions de litres d'oli d'oliva verge extra anuals.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.