Ivace Internacional i l'Associació de Fabricants de Productes de Neteja i Higiene, Asfel, organitzen la setmana vinent uns encontres entre empreses de la Comunitat Valenciana i empreses importadores en el marc de la fira Hygienalia, un certamen centrat en el sector de la neteja i higiene professional que se celebra del 7 al 9 de novembre, en el Pavelló 3 d’Ifema a Madrid. (6-11-2023)

La directora general d'Emprenedoria i Internacionalització, Ester Olivas, ha destacat el suport de la conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, a través d’Ivace Internacional als certàmens organitzats per les institucions firals valencianes com en aquest cas el Saló de la Neteja i Higiene Professional líder a Espanya.

“Destaca un any més la presència d'empreses de la Comunitat Valenciana en aquest certamen, amb el 41% de les empreses espanyoles inscrites”, ha indicat Olivas.

Des d’Ivace Internacional, en col·laboració amb l'Associació de Fabricants Espanyols de Productes de Neteja i Higiene, s'ha coordinat la participació d'empreses de la Comunitat Valenciana en aquest certamen internacional i s'ha organitzat un encontre empresarial en el qual ja s'han inscrit 115 empreses, de les quals 50 són estrangeres.

“De manera paral·lela i a través d’Ivace Internacional hem realitzat la invitació a 8 empreses importadores procedents de Puerto Rico, Cuba, Costa d’Ivori, Xipre, Albània, Panamà i Sèrbia perquè contacten amb empreses de la Comunitat Valenciana”, ha explicat Olivas.

En la present edició està previst el desenvolupament de més d'un centenar de reunions entre empreses espanyoles i empreses importadores de 25 països, entre els quals destaquen França, Romania, Portugal, Tunísia, Irlanda, Xipre i l'Índia.

Hygienalia

El Saló de la Neteja i Higiene Professional líder a Espanya és un esdeveniment dirigit a empreses i professionals dels sectors de bugaderia, maquinària, utensilis i accessoris, cel·lulosa, control de plagues, uniformes, serveis, productes químics, medi ambient dins de la neteja i higiene professional.

L'encontre organitzat per l’Ivace està promogut per la Enterprise Europe Network, xarxa de la Comissió Europea que té com a objectiu donar suport a la competitivitat i innovació de les pymes.

Hygienalia és l'esdeveniment de referència del sector de la neteja i higiene professional. Una trobada transversal entre l'oferta i la demanda, un fòrum per a la presentació i localització de novetats i un moment únic per a fer networking.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.