231028 foto reunion asociacionesLa directora general d'Emprenedoria i Internacionalització, Ester Olivas, ha mantingut una reunió amb representants de les Associacions Sectorials d'empreses exportadores de la Comunitat Valenciana per a conéixer de primera mà les seues necessitats en l'àmbit de la promoció exterior. (30-10-2023)

“Cada any, Ivace Internacional dissenya un Pla de Promoció Exterior que conté totes les accions previstes en diferents mercats per a donar a conéixer les empreses i productes de la Comunitat Valenciana en l'exterior”, ha explicat.

“El nostre objectiu és atendre les necessitats dels sectors productius i adaptar-nos en la mesura que siga possible a les seues necessitats, amb la definició del Pla de Promoció Exterior en estreta col·laboració amb les associacions que representen a tots els sectors productius de la nostra Comunitat”, ha explicat Olives.

Ester Olivas ha avançat la voluntat de la conselleria de mantindre una línia continuista en este àmbit, amb una dotació pressupostària similar a 2023 i amb un Pla de Promoció 2024 que integrarà les activitats consensuades amb les associacions sectorials, contrastades al seu torn amb l'especialitzat equip tècnic de *Ivace Internacional i la Xarxa Exterior de l’Ivace.

En la reunió, celebrada esta setmana en el marc del Congrés Go Global, han participat representants de la Federació Empresarial d'Agroalimentació de la Comunitat Valenciana (Fedacova), Associació Valenciana d'Empresaris del Calcer (Avecal), Associació Espanyola d'Empreses de Components per al Calcert (Aeecc) i de l'Associació Espanyola de Productes per a la Infància (Asepri).

S'han sumat a esta convocatòria representants de l'Associació Espanyola de Fabricants de Maquinària i Béns d'Equip per a la Indústria Ceràmica (Asebec), de Marmol d'Alacant, Associació de la Comunitat Valenciana, així com de la Federació Espanyola d'Associacions d'Industrials i Exportadors d'Il·luminació Decorativa (Fedai-Dec) i de l'Associació Nacional de Fabricants i Exportadors de Mobles d'Espanya (Anieme).

Completen la llista d'assistents l'Associació Espanyola de Fabricants d'Equipament per a Bany (Aseban), l'Associació d'Empresaris Tèxtils de la Comunitat Valenciana (Ateval), la Unió Nacional de Fabricants de Catifes, Moquetes, Revestiments i Indústries Afins i Auxiliars (Unifam), l'Associació Nacional de Fabricants Espanyols de Productes de Neteja i Higiene (Asfel), l'Associació del Terciari Avançat, l'Agrupació Espanyola d'Empreses Exportadores (Arvet) i l'Associació de Biotecnologia d'Alacant (AEBA).

A més i per part del Govern Valencià, han participat el subdirector general d'Indústria, Vicente Castelló i la subdirectora general d'Internacionalització, Amparo Ferrer, amb la finalitat d'explicar amb detall les ajudes que s'ofereixen des dels seus respectius departaments i aclarir tot el relatiu als costos elegibles als quals es poden acollir les empreses exportadores.

Per part de les associacions, han realitzat un intercanvi d'experiències que ha sigut valorat positivament i han agraït la implicació de l'equip d’Ivace Internacional en cadascuna de les accions que se celebren en els diferents mercats.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.