171023 FOTO ScaleUp 23 InicioDeu startups que treballen en el sector de les renovables, robòtica, mobilitat, aigua, moble i people management han sigut les seleccionades per a participar durant un any en el programa europeu d'acceleració empresarial Scale up coordinat per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) amb la col·laboració del Centre Europeu d'Empreses i Innovació (CEEI València) (17-10-23)

“La posada en marxa d'aquesta edició marca una nova fita en l'ecosistema empresarial valencià amb la participació d'empreses que representen una diversitat de sectors i amb el talent de persones emprenedores amb idees innovadores i un alt potencial de creixement” ha assenyalat Rafa *Escamilla, director de relacions externes de l´Ivace.

Estes 10 startups tindran accés, sense cost per a elles i sense cedir equity, a un pla de training i mentoria amb experts i professionals els qui els ajudaran a dissenyar i implementar la seua estratègia de creixement així com l'oportunitat de presentar la seua empresa davant inversors en un esdeveniment exclusiu.

En esta sisena edició Scale up ha incorporat com a novetat l'assessorament personalitzat de mentors experts en diferents verticals a més de la participació de corporates capdavanteres de la Comunitat Valenciana com BigBuy, CPS, Ebir, GD Energy Services, Grup Maia, Nunsys, Polvoritzadors Fede, Schneider Electric, SPB i Vickyfoods.

Entre totes les startups seleccionades, l'empresa amb major potencial d'escalabilitat serà premiada amb 15.000?€, dels quals 10.000 són en cash -5.000?€ atorgats per Caixa Popular i 5.000?€ pel CEEI València- i 5.000 euros en serveis de consultoria estratègica de creixement empresarial.

Scale up és un programa d'acceleració de l´Ivace i CEEI València, cofinançat per la Enterprise Europe Networking – SEIMED, programa de la Comissió Europea.

Les entitats que han format part del jurat de selecció han sigut Startup València, Tech Transfer-UPV by Clau Major, Speedout Advisory, Big Ban, l'Associació Joves Empresaris de València - AJEV, Institut Valencià de Finances - IVF, la Confederació Empresarial Valenciana – CEV, Caixa Popular patrocinadora del programa, així com IVACE i CEEI València.

Empreses seleccionades

CROWMIE RENOVABLES és una Green-Fintech que està canviant la forma tradicional d'invertir en actius d'energies renovables. Ho fan donant suport a la transició energètica del teixit empresarial, permetent a qualsevol persona del món invertir des de 100?€, sense processos burocràtics i administratius i amb liquiditat.

FIBSEN investiga i desenvolupa sistemes de monitoratge en temps real i anàlisi preventiva de l'estat de les xarxes d'aigua (fugides d'aigua, nivells de pressió d'aigua, qualitat de l'aigua, etc.), a baix cost i consum energètic, gràcies a la combinació de tecnologia Deep Learning i de Sensors de fibra òptica.

FRESH PEOPLE és una startup especialitzada en people management que acompanya a les empreses a construir i escalar els seus equips i estratègia de persones a través de la seua metodologia i programari propi. Tenen la missió de convertir la gestió de persones en un motor del negoci i alinear l'impacte humà amb l'escalabilitat a través de programari.

HYDRONIC: Investigació, desenvolupament, fabricació i comercialització de tecnologia hidràulica per a la producció d'aigua calenta sanitària (ACS), amb l'objectiu d'aportar als seus clients estalvie energètic, reducció de petjada de carboni, seguretat sanitària i estalvi econòmic.

IMPERIA com a experts en solucions programari per a la gestió i optimització de la cadena de subministrament, ofereixen a les pimes una plataforma integral enfocada en planificació de demanda, producció i compres, impulsant l'eficiència en l'era de la Indústria 4.0.

LATEUA és un programari que personalitza l'experiència de compra en el sector del moble i la decoració, ajudant el client final a decorar un espai de manera fàcil i ràpida, segons els seus gustos i pressupost, gràcies a elements com a una sèrie d'algorismes, una plataforma ludificada o un assistent personal.

MIIVO MOBILITY és una app que unifica totes les opcions de mobilitat sostenible disponibles a les ciutats en una sola aplicació, permetent consultar, reservar i pagar tots els transports sense necessitat de tindre diversos comptes per a cadascun. A més, Miivo inclou un sistema de ludificació que incentiva l'ús del transport sostenible.

SUSTAINABLE ELECTRIC MOBILITY_ATRIAMOVE Solució innovadora enfocada a donar una segona vida als vehicles elèctrics, adoptant l'economia circular com a pedra angular. Mitjançant processos de revaloració, rescaten i restauren vehicles elèctrics usats i avariats.

UMIBOTS desenvolupa solucions de robòtica mòbil autònomes i elèctriques. Des de la seua experiència i coneixement de la tecnologia en el món industrial, en l'actualitat Umibots trasllada els avantatges i beneficis d'aquesta tecnologia a àmbits com el de les ciutats i els serveis de l'administració pública.

WORKSIBLE marketplace de serveis freelance impulsat amb IA i centrat en el mercat espanyol i amb presència en més de 100 països. Connecten empreses i freelancers per a crear oportunitats de treball col·laboratiu. La plataforma ofereix eines per a la gestió de projectes i la comunicació entre les parts, amb simplicitat i fluïdesa.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.