231016 INN Foto Futurmoda cartelIvace Internacional, dependent de la conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, ha organitzat una missió comercial d'empreses importadores internacionals amb motiu de la Fira Futurmoda, la fira líder en components i maquinària per al calçat, que se celebra els dies 18 i 19 d'octubre en IFA, Fira Alacant. (16-10-2023)

La directora general d'Emprenedoria i Internacionalització, Ester Olivas, ha explicat que esta acció està inclosa en el Pla de Promoció Exterior de l’Ivace i s'emmarca en el suport a la internacionalització dels certàmens internacionals celebrats en IFA, Fira Alacant.

“En la 50 edició del Saló Internacional de la Pell, Components i Maquinària per al Calcer i la Marroquineria volem acostar les oportunitats de negoci a les empreses valencianes amb una missió d'empreses importadores”, ha explicat Olives.

En esta ocasió, Ivace Internacional ha convidat a 13 empreses de renom internacional procedents de França, Alemanya i el Regne Unit interessades a conéixer l'oferta de les empreses de la Comunitat Valenciana presents en este certamen.

Estos visitants podran conéixer les últimes tendències i novetats per a la temporada de Tardor-Hivern 2024-2025, així com els components i materials ecològics, que tornaran a presentar-se en l'àrea de Futurmoda Green Planet.

Ester Olivas ha destacat l'aposta de la conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, a través de l’Ivace, per donar suport a la internacionalització de la indústria del calçat i components en la Comunitat Valenciana.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.