221127 ECO foto adjudicacion jomipsa

L’Ivace, dependent de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha adjudicat tres parcel·les amb una superfície total de 4.992,48 m² de sòl industrial al Parc Empresarial L’Espartal III de Xixona a l'empresa Jomipsa S. A. Aquesta empresa es dedica a la fabricació de racions d'alimentació i provisió d'articles i kits per a ajuda humanitària. (27-11-22)

L'adjudicació s'ha produït en la modalitat de compravenda i permetrà a Jomipsa S. A. la construcció d'una nau industrial que serà el seu pròxim centre logístic innovador, amb el qual donarà eixida a les seues diferents operacions. Cal destacar que aquesta nau suposarà una inversió en l’Espartal III de prop de 300.000 euros.

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha assenyalat que la instal·lació d'aquesta empresa “aportarà un major valor afegit i competitivitat a aquest parc empresarial que està situat en un dels entorns de major tradició en el sector agroalimentari de la Comunitat Valenciana”.

Així mateix, ha destacat que L’Espartal III “s'ha consolidat com un espai productiu estratègic en el qual les empreses han sabut unir tradició i innovació per a continuar creixent i generant riquesa”.

L'Espartal III

L’Espartal III, promogut per l’Ivace, compta actualment amb preus competitius i atractives condicions de comercialització per a facilitar l'atracció d'inversions i la posada en marxa de nous projectes empresarials mitjançant diferents modalitats com la compravenda, compravenda amb pagament ajornat i dret de superfície.

La informació sobre els plecs de comercialització es troba disponible en la web www.ivace.es i també es poden realitzar consultes en el telèfon 96 120 96 26 i a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Així mateix, cal recordar que el mes de juliol passat l’Ivace va cedir la parcel·la E-4 d'aquest parc empresarial a l'Ajuntament de Xixona que la cedirà al seu torn a l'Associació Nacional Empresarial d'Elaboradors Artesans i Comerciants de Gelats i Orxates de Xixona, (ANHCEA), per al desenvolupament d'un Centre d'Investigació de Gelat Artesanal Europeu.

Aquest centre d'investigació beneficiarà també a la resta d'empreses ja instal·lades en l’Espartal III que podran intercanviar sinergies, coneixements i experiència, contribuint així a l'objectiu de l'economia circular.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.