Convenio CámarasEl conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent i el president del Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana, Jose Vicente Morata, han signat aquest matí un conveni de col·laboració entre l'Ivace i les Cambres de Comerç per al desenvolupament d'activitats orientades a l'impuls a la internacionalització (27-10-20)

El conseller Rafa Climent ha ressaltat l'"aposta de la conselleria d'Economia Sostenible per mantindre l'estreta col·laboració amb les Cambres de Comerç i la resta d'entitats per a impulsar una activitat estratègica com és la internacionalització".

"Més si cap en un moment com l'actual, marcat per la incertesa i pels efectes de la pandèmia en tots els sectors productius", ha afegit.

Fruit d'aquesta col·laboració és el desenvolupament del Programa Global CV que integra totes les activitats realitzades conjuntament en el marc del present conveni pel qual l'Ivace destinarà un import màxim de 400.000 euros a les Cambres de Comerç.

Entre les actuacions previstes en aquest conveni s'inclouen accions de sensibilització i informació. Tant activitats que tenen com objectiu fomentar la cultura de la internacionalització entre les empreses com aquelles que faciliten informació per a un millor desenvolupament dels seus processos d'internacionalització.

 Una de les actuacions més rellevants és el Congrés Go Global, que celebra enguany la cinquena edició en format virtual i s'ha consolidat ja com l'esdeveniment de referència en internacionalització en la Comunitat Valenciana sota l'organització d'Ivace Internacional, Cambres de Comerç i Icex Exportació i Inversions.

El Congrés Go Global està a punt de donar el tret d'eixida ja que el primer dels fòrums proposats enguany se celebra dijous que ve, 29 d'octubre, i està dedicat a la intel·ligència competitiva. A aquest li seguiran dos fòrums més que se celebraran els dies 5 i 17 de novembre, centrats en la sostenibilitat i en la digitalització respectivament.

També s'inclouen actuacions de promoció internacional dels productes així com el desenvolupament de programes d'iniciació i consolidació com els programes Expande Digital i el Comença a Exportar que es recolza als ajuntaments per a arribar al major nombre d'empreses.

Rafael Climent ha destacat així mateix la conversió de les diferents activitats- tant el Congrés Go Global com el programa Comença a Exportar entre altres - a format digital per a mantindre el suport a les empreses valencianes en aquest moment complex. "Ara, més que mai, hem de reforçar el nostre suport amb aquestes accions."

A més, s'ha planificat un elevat número de webinaris sobre temes rellevants del procés d'internacionalització per a continuar oferint a les empreses informació de valor afegit que els facilite la presa de decisions en l'àmbit de la internacionalització.

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.