visita_argelinos_007web.jpg
El Centre Europeu d’Empreses Innovadores de València participa en un ambiciós projecte que permetrà construir 14 Centres d’Empresa a Algèria (19-10-09)  La iniciativa és fruit de la col·laboració entre el CEEI de València i el Ministeri de la Xicoteta i Mitjana Empresa algerià qui  ha mostrat el seu interés per l’organització, el funcionament i la labor de suport a l’emprenedor que desenrotlla el Centre Europeu d’Empreses Innovadores de València de la Xarxa IMPIVA 

Per a conéixer més de prop este funcionament una delegació algeriana, liderada pel director general de la PIME d’Algèria, ha mantingut una reunió amb el director general de l’IMPIVA, Daniel Moragues, el qual li ha explicat el funcionament, les línies d’actuació i finançament així com les infraestructures de suport a l’activitat emprenedora i a la innovació amb què compte l’Institut. 

Entre estes infraestructures de suport a la PIME es troben els 14 instituts tecnològics de la Comunitat i els quatres CEEIs “ara com ara elements fonamentals de la política de foment de la innovació que té en marxa la Conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació, per a dinamitzar els recursos locals i estimular i afavorir la creació i desenrotllament d’empreses innovadores” hi ha assenyalat Moragues. 

En este sentit el titular de l’Institut de la Xicoteta i Mitjana Indústria Valenciana ha destacat la “important labor” dels quatre CEEI de la Comunitat els que des de 2003 han participat en la realització de prop de 2.000 plans d’empresa, han ajudat a la posada en marxa de 1.200 noves empreses i han generat 2.400 noves ocupacions. 

En este temps l’IMPIVA ha recolzat tota esta labor dels Centres Europeus d’Empreses Innovadores amb 18,2 milions d’euros. 

La visita de la delegació algeriana a l’IMPIVA s’emmarca dins d’un projecte que esta desenrotllant la Fundació CIREM (Centre d’Iniciatives i Investigacions) amb el finançament de l’Agència Espanyola de Cooperació (AECI). 

Durant la seua estada a València la delegació algeriana visitarà  l’institut de Tecnologia Elèctrica (ITE), el centre tecnològic agroalimentari (AINIA), l’ajuntament de València i la Universitat de València entre altres.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.