visita_inelcom_005.jpg"És un exemple destacat d’empresa competitiva i dinàmica que desenrotlla de manera continuada interessants projectes en col·laboració amb l’IMPIVA" assenyala Daniel Moragues (16-10-09)El director general de l’IMPIVA, Daniel Moragues, ha visitat en Xátiva l’empresa INELCOM (Enginyeria Electrònica Comercial S.A.) “hui en dia una de les principals empreses valencianes que desenrotllen tecnologia en l’àmbit de les comunicacions, la seguretat i els sistemes de control de processos industrials” hi ha assenyalat Moragues. 

Per al titular de l’Institut de la Xicoteta i Mitjana Indústria Valenciana “INELCOM és un exemple destacat d’empresa competitiva i dinàmica que desenrotlla de manera continuada interessants projectes en col·laboració amb l’IMPIVA”.

En este sentit Daniel Moragues ha indicat que en 2009  INELCOM hi ha invertit 1,1 milions d’euros en diversos projectes empresarials d’investigació i desenrotllament tecnològic subvencionats per l’IMPIVA amb prop de 200.000 euros.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.