mobipweb.jpg
L’IMPIVA reunix a més de 200 pimes, inversors de capital risc i experts professionals per a abordar i debatre estratègies, oportunitats d’inversió i noves tendències de negocis en la indústria de servicis mòbils (10-6-10)  Per al director general de l’IMPIVA, Daniel Moragues, este  trobada: MOBIP 2010 “confirma la trajectòria de diversos anys de l’IMPIVA participant en  programes europeus relacionats amb les tecnologies de la informació alhora que és un trampolí més que adequat per a projectar  la labor de la Comunitat Valenciana en la resta del món”. 

Moragues ha inaugurat esta trobada, que durarà dos dies, on les empreses de servicis mòbils de la Comunitat podran construir els seus contactes de negoci, desenrotllar noves oportunitats de negoci internacionals, augmentar els seus accessos a les fonts de finançament així com als nous mercats internacionals. 

El responsable de l’IMPIVA hi ha assenyalat que els servicis relacionats amb la societat de la informació “són una activitat d’importància creixent en la Comunitat” amb prop de 4.000 establiments, més de 20.000 ocupacions directes i un volum de negoci de 3.500 milions d’euros. 

“En El Govern Valencià- ha afegit Moragues-  som plenament conscients del potencial de les tecnologies de la informació i les comunicacions, de la seua capacitat d’impulsar la innovació i de la importància d’establir sinergies amb el conjunt del teixit econòmic”. 

“En este sentit des de l’IMPIVA treballem amb diferents instruments perquè estes tecnologies puguen implantar-se, desenrotllar-se  i difondre’s entre el teixit empresarial de la Comunitat”. 

Entre estos instruments està la xarxa d’instituts tecnològics de la Comunitat, els servicis de la qual utilitzen anualment  més de 9.000 empreses, la Xarxa de Centres Europeus d’Empreses Innovadores, de les instal·lacions de la qual sorgixen anualment un centenar de noves empreses així com les línies de  finançament per a recolzar projectes d’alt risc tecnològic. 

A través d’estes línies d’ajudes en el període 2007-2009 l’IMPIVA ha abonat amb un total de 118 milions d’euros, prop de 3.000 projectes que han generat un nivell d’inversió de més de 670 milions d’euros. 

Per a Moragues, MOBIP 2010 organitzat per l’IMPIVA i l’Institut ÍTACA de la UPV i finançat per la comissió Europea a través d’EUROPE INNOVA, constituïx una oportunitat perfecta per a intercanviar opinions entre emprenedors innovadors i potencials inversors. 

Entre les multinacionals que participen en esta Trobada internacional estan Microsoft, Nokia, Ericsson i VozTelecom.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.