"És el cas- ha afegit Rafa Miró- de l'empresa Verdifresh, organitzadora d'estes jornades i una de les empreses més important a Espanya en l'ús de tecnologies de Quarta Gamma".
La tecnologia de Quarta Gamma consistix en l'elaboració de verdures fresques tallades i envasades llistes per al consum.
Durant la seua intervenció el representant de l'IMPIVA ha apuntat que les indústries de l'alimentació representen prop del 9% del total d'empreses industrials de la Comunitat, el 13,2% de l'ocupació industrial, més del 16% dels ingressos d'explotació de tota la indústria valenciana i prop del 6% de les exportacions.
"Amb estes xifres en la mà- assegura Miró- podem assegurar que el sector agroalimentari ocupa un lloc preeminent en l'economia valenciana per al manteniment de l'activitat econòmica i l'ocupació en conjuntures difícils com l'actual i per a aportar creixement en els moments d'expansió".
En este sentit Rafa Miró ha manifestat que des del Govern Valencià "seguirem al costat de les empreses" perquè guanyen en competitivitat i en quotes de mercat.
"Per a això- afig- seguim el full de ruta marcada per l'Estaretagia de Política Industrial 2010-2015 consensuada entre el Consell i els agents econòmics i socials i que marca com principals línies d'actuació la innovació, la diversificació i la internacionalització perquè les empreses isquen a l'estranger".
En la passada legislatura la Conselleria d'Economia, Indústria i Comerç, a través de l'IMPIVA, va destinar al sector de l'alimentació de la
Comunitat Valenciana més de 44 milions d'euros per a abonar una inversió de 105 milions d'euros repartits entre més de 800 projectes d'empreses i entitats vinculades al sector.
Durant les V Jornades Técicas Verdifresh destacats experts han abordat aspectes que en estos moments estan en l'avantguarda de la innovació en el sector agroalimentari alhora que han analitzat el debat social d'introduir els productes transgènics en el consum, l'ocupació d'envasos intel·ligents o la importància del disseny adaptat al consumidor.
La tecnologia de Quarta Gamma consistix en l'elaboració de verdures fresques tallades i envasades llistes per al consum.
Durant la seua intervenció el representant de l'IMPIVA ha apuntat que les indústries de l'alimentació representen prop del 9% del total d'empreses industrials de la Comunitat, el 13,2% de l'ocupació industrial, més del 16% dels ingressos d'explotació de tota la indústria valenciana i prop del 6% de les exportacions.
"Amb estes xifres en la mà- assegura Miró- podem assegurar que el sector agroalimentari ocupa un lloc preeminent en l'economia valenciana per al manteniment de l'activitat econòmica i l'ocupació en conjuntures difícils com l'actual i per a aportar creixement en els moments d'expansió".
En este sentit Rafa Miró ha manifestat que des del Govern Valencià "seguirem al costat de les empreses" perquè guanyen en competitivitat i en quotes de mercat.
"Per a això- afig- seguim el full de ruta marcada per l'Estaretagia de Política Industrial 2010-2015 consensuada entre el Consell i els agents econòmics i socials i que marca com principals línies d'actuació la innovació, la diversificació i la internacionalització perquè les empreses isquen a l'estranger".
En la passada legislatura la Conselleria d'Economia, Indústria i Comerç, a través de l'IMPIVA, va destinar al sector de l'alimentació de la
Comunitat Valenciana més de 44 milions d'euros per a abonar una inversió de 105 milions d'euros repartits entre més de 800 projectes d'empreses i entitats vinculades al sector.
Durant les V Jornades Técicas Verdifresh destacats experts han abordat aspectes que en estos moments estan en l'avantguarda de la innovació en el sector agroalimentari alhora que han analitzat el debat social d'introduir els productes transgènics en el consum, l'ocupació d'envasos intel·ligents o la importància del disseny adaptat al consumidor.