presentacin_dpe_en_segorbeweb_001.jpgEn un acte en què han participat alcaldes i empresaris de la comarca, el director de l’IMPIVA ha presentat les novetats de la quinta edició del Dia de la Persona Emprenedora (5-5-10)

 
  En el període 2007-2009 el Consell ha abonat amb més de mitjans milió d’euros més d’una trentena de projectes llocs en marxa per empreses i entitats de la comarca de l’Alt Palancia que han generat una inversió de 1,3 milions d’euros. 

Estes ajudes s’han concedit a través dels programes d’investigació i desenrotllament tecnològic de l’IMPIVA, el programa EXPANDIX per a crear gabinets d’I+D en les empreses, el programa xec innovació per a contractar servicis externs per a innovar i per mitjà del programa innoempresa. 

El director general de l’IMPIVA, Daniel Moragues, ha oferit estes dades durant la roda de premsa de presentació a Segorbe de la quinta edició del Dia de la Persona Emprenedora de la Comunitat Valenciana que se celebrarà el pròxim 18 de maig en Fira València. 

“Les novetats d’enguany- hi ha assenyalat Moragues- passen per una ampliació del seu horari i superfície: més de 12 hores de duració i 10.000 metres quadrats d’exposició a què esperem  assistisquen més de  6.000 persones, un 20% més que en la convocatòria anterior”. 

La macrojornada del Dia de la Persona Emprenedora acollirà més de 200 activitats enfocades a emprenedors, autònoms, xicotetes i mitjanes empreses, estudiants universitaris i institucions i empreses de suport a la iniciativa emprenedora.

“Des de l’IMPIVA- hi ha assenyalat el titular de l’IMPIVA- no volem que cap persona que tinga la intenció d’un projecte innovador trobe obstacles per a la seua posada en marxa i desenrotllament i en la macrojornada del pròxim 18 de maig volem que trobe  les respostes necessàries”.

S’han previst debats, testimonis empresarials, assessorament empresarial, noves oportunitats de negoci, activitats de foment de la cooperació i l’intercanvi de competències entre empreses “i tot això- ha recordat Daniel Moragues- aprofitant al màxim l’ús de les noves tecnologies”. 

Per al responsable de l’Institut de la Xicoteta i Mitjana Indústria Valenciana la celebració d’este esdeveniment se suma a un conjunt d’iniciatives que desenrotlla la Conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació  per a impulsar la innovació en el teixit empresarial de la Comunitat. 

50.000 euros en premis  

Un any més la macrojornada del Dia de la Persona Emprenedora entregarà els seus premis a emprenedors entre els que es van a repartir més de 50.000 euros en premis. 

En total es van a concedir 12 guardons dirigits a l’empresa innovadora amb major potencial de creixement, a la millor empresa, a l’empresa creada per jóvens emprenedors, a l’empresa de dones empresàries, a l’empresa de majors de 45 anys, a l’empresa cooperativa, a l’empresa coresponsable amb el desenrotllament sostenible, a l’empresa TIC, a l’empresa solidària, a l’entitat emprenedora en l’àmbit territorial, al centre educatiu emprenedor i al projecte empresarial jóvens emprenedors. 

El  any passat l’Institut de la Xicoteta i Mitjana Indústria valenciana va rebre  un total de 622 sol·licituds de projectes per a optar als premis del Dia de la Persona Emprenedora.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.