visita_riia_022web.jpgDaniel Moragues es reunix amb empresarios del sector als que ha manifestat el compromís del Consell de continuar recolzant al sector a través de les línies d’actuació dels Plans Sectorials de Competitivitat (3-11-09) 


  L’Institut de la Xicoteta i Mitjana Indústria Valenciana (IMPIVA) ha destinat en els últims cinc anys prop d’un milió  d’euros a impulsar la innovació i el desenrotllament del sector aqüícola de la Comunitat Valenciana. 

El director general de l’IMPIVA ha visitat este matí la Xarxa d’Innovació d’Indústries Aqüícoles (RIIA) on ha mantingut una reunió amb empresaris del sector als que ha manifestat el compromís del Consell de continuar recolzant al sector a través de les línies d’actuació dels Plans Sectorials de Competitivitat. 

“El sector aqüícola- hi ha assenyalat Daniel Moragues- és una activitat mercantil amb unes encoratjadores expectatives de futur i amb una gran projecció econòmica i empresarial”. 

“Estem davant d’un sector emergent- ha afegit Moragues- que permet que no hi haja una superexplotació de determinades espècies i que es caracteritza perquè la investigació és la raó de ser de la seua activitat”. 

La Xarxa d’Innovació d’Indústries Aqüícoles (RIIA) està constituïda com “centre d’excel·lència” per a la transferència dels resultats de les seues investigacions a les empreses del sector. 
Els seus fins són la investigació científica, aplicada i multidisciplinari, la transferència de tecnologia, la formació  relacionada amb la innovació i millora de processos productius així com la promoció del sector. 
Actualment  l’aqüicultura a Espanya representa  més de la quarta part de la producció pesquera total del nostre país.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.