reunin_sector_juguetes_aefj_viodeojuegos_web21-7-10_003.jpg
El director de l'IMPIVA es reunix amb la patronal del joguet i del videojoc de la Comunitat per a assentar les bases d'una col·laboració conjunta basada en l'intercanvi de coneixement i busca de noves sinergies que dinamitzen a ambdós sectors i millore la seua competitivitat (23-7-10)


L'objectiu d'esta primera trobada és definir un full de ruta que incloga aliances estratègiques comunes que aporten valor afegit a les empreses del joguet i del videojoc "dos sectors complementaris- hi ha assenyalat Daniel Moragues- amb un arrelament important en la Comunitat".

Per a Moragues el moment econòmic actual "és propici per a realitzar este tipus d'aliances que permeta a les empreses d'ambdós sectors liderar les tendències de mercat i ser un referent nacional i internacional".

En la reunió també han participat representants de l'institut tecnològic del joguet, de l'institut tecnològic d'informàtica així com de l'associació per al foment de les Noves Tecnologies (ANETCOM).

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.