El Consell, a través de l’IMPIVA destinarà enguany prop de deu milions d’euros a impulsar la innovació organitzativa i de gestió, la innovació tecnològica i la innovació en col·laboració en les PIME valencianes (2-4-10)


El pressupost inicial d’estes ajudes ascendix a 198.000 euros que s’incrementarà amb fons addicionals de l’administració central i del Consell fins a aconseguir els deu milions d’euros. 

Esta actuació s’emmarquen dins del Programa Innoempresa (2007-2013) que gestiona l’IMPIVA en la Comunitat Valenciana “i que per primera vegada la seua convocatòria té caràcter trianual, la qual cosa permetrà a les empreses una millor planificació de les seues accions” hi ha assenyalat el director general de l’IMPIVA, Daniel Moragues. 

“Esta iniciativa-  afig Moragues- respon a la voluntat del la Conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació de facilitar a les empreses de la Comunitat els instruments i  ferramentes necessaris per a millorar el seu nivell de competitivitat”. 

Les ajudes a la innovació organitzativa i de gestió avançada  abonen accions de millora de gestió i organització en les empreses, la realització de diagnòstics i implantació de plans estratègic així com el disseny de producte i comunicació del  mateix. 

La  línia d’innovació tecnològica  recolza els plans de millora tecnològica a partir de l’assessorament per centres tecnològics i consultores especialitzades i la implantació i certificació de normes UNIX, EFQM i ISO 27001 

La tercera línia d’ajudes subvenciona accions de grups d’empreses per a millorar  en la cadena de valor del producte  i el diagnòstic, solucions tècniques i organitzatives així com els servicis compartits per grups d’empreses. 

Estes ajudes tenen com a destinataris principals les xicotetes i mitjanes empreses i els organismes intermedis de la Comunitat Valenciana els que tenen de termini  fins al 18 de maig per a presentar les seues sol·licituds a la convocatòria de 2010. 

En l’exercici  de 2009 l’IMPIVA va abonar amb més de 13 milions d’euros un total de 738 projectes empresarials desenrotllats per empreses i organismes intermedis. En eixos 738 projectes van participar de manera directa 668 empreses i altres 653 ho van fer a través dels organismes intermedis. 

El director general de l’IMPIVA, Daniel Moragues, hi ha  destacat l’alta participació de les empreses en el Programa Innoempresa “que esperem enguany veure incrementada”. 

Per tipologia de projectes, el passat any el 84,2% dels projectes abonats van ser d’innovació organitzativa i de gestió,  prop de l’11% d’innovació tecnològica i el 4,2% d’innovació en col·laboració. 

El Programa Innoempresa  és una iniciativa cofinançat pel Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç, la Unió Europea i la Generalitat Valenciana a través de l’IMPIVA

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.