presentacin_gua_iconotoys_002web.jpg
L’Institut Tecnològic del Joguet (AIJU) ha dissenyat, amb el suport de l’IMPIVA,  la primera guia informativa -ICONOTOYS- per al sector, pionera a nivell nacional i internacional (27-5-10)  Esta Guia, abonat amb 78.000 euros a través del Pla Confiança del Consell,  permetrà a les empreses del sector, als professionals i als consumidors, disposar d’una referència estudiada per a poder informar i tindre informació, sobre el joguet que fabriquen, venen, compren o manegen en benefici de tots. 

El director general de l’IMPIVA, Daniel Moragues, ha assistit a la presentació d’esta guia “que serà de gran utilitat i acceptació entre les empreses del sector; prova d’això- ha dit- és que  més de mig centenar d’empreses ja estan interessades a aplicar esta iconografia abans de la seua eixida al mercat”.

La Guia ICONA TOY se suma als 268 projectes que en els últims 3 anys, l’IMPIVA ha recolzat a empreses i entitats del sector, amb una ajuda superior als 15 milions d’euros i amb la que s’ha abonat una inversió empresarial pròxima als 23 milions d’euros.

Entre estes iniciatives destaquen els projectes d’Investigació i Desenrotllament Tecnològic (60), els 55 projectes acollits al programa Innoempresa per a millores organitzatives o de disseny de producte així com els 28 projectes recolzats per mitjà del Xec Innovació per a contractar servicis especialitzats de suport a la innovació.

Daniel Moragues ha animat els empresaris assistents a “continuar treballant en nous projectes que facen de la Vall del Joguet i de la Comunitat Valenciana un referent del sector a nivell mundial i per a això compten amb el respatler INCONDICIONAL de l’Administració i per descomptat de l’IMPIVA”.

En este sentit, Moragues ha reiterat el “compromís del  que govern valencià d’atendre les iniciatives desenrotllades pel sector dins dels Plans Sectorials de Competitivitat, bé a través de la  Associació o del  propi Institut Tecnològic”.

El responsable de l’Institut de la Xicoteta I Mitjana Indústria Valenciana, hi ha assenyalat que enguany el  Pla Sectorial del Joguet compta amb un pressupost de 1,8 milions d’euros “el que convertix a joguet en un dels sectors amb major intensitat d’ajuda”.

La Guia ICONA TOY conté 90 icones informatius sobre aspectes tècnics, pedagògics, destinataris i requeriments, accessibilitat per a persones amb discapacitat, context d’ús o tipus de joc  entre altres.  

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.