presentacin_alicante_web.jpgDaniel Moragues ha assenyalat que la Generalitat, a través de l’IMPIVA, posa a disposició dels emprenedors les ferramentes que li van a facilitar el desenrotllament del seu potencial (21-4-10)

  El director general de l’IMPIVA, Daniel Moragues, ha presentat a Alacant la quinta edició del Dia de la Persona Emprenedora de la Comunitat on ha destacat que “en el període 2007-2009,  el Consell ha recolzat en la província d’Alacant amb 94 milions d’euros més de 2.000 projectes empresarials que han generat una inversió de 220 milions”.

D’esta manera, Moragues ha fet especial insistència en què la Generalitat, a través de l’IMPIVA posa disposició de l’emprenedor les ferramentes que li van a facilitar el desenrotllament del seu potencial”.

Així, ha recordat la important labor que realitzen els Centres Europeus d’Empreses Innovadores d’Alcoi i Elx que anualment es traduïx en més de 150 plans de noves empreses i  en la posada en marxa de més d’un centenar d’elles”.

“A la labor dels CEEI´s de la província d’Alacant se suma  el treball dels Instituts Tecnològics del Tèxtil (AITEX), Calçat (INESCOP), Joguet (AIJU), Marbre (AIDICO), Turrón-Helado (AINIA) i moble (AIDIMA)  i el suport a iniciatives empresarials a través dels programes d’ajudes que gestiona el  IMPIVA”, ha manifestat respecte d’això.

El Dia de la Persona Emprenedora  tindrà lloc el pròxim 18 de Maig en Fira València. Acollirà una macrojornada de 12 hores de duració amb més de 200 activitats enfocades a emprenedors, autònoms, xicotetes i mitjanes empreses, estudiants universitaris i institucions i empreses de suport a la iniciativa emprenedora.

“El nostre objectiu- ha continuat-és que cap persona que tinga la intenció d’un projecte innovador trobe obstacles per a la seua posada en marxa  i desenrotllament i en la macrojornada del Dia de la Persona Emprenedora volem que trobe  les respostes necessàries”.

Les prop de 6.000 persones que es preveu que assistisquen a l’esdeveniment- un 20% més que en l’edició anterior- tenen a la seua disposició debats, testimonis empresarials, assessorament empresarial, noves oportunitats de negoci,actividades de foment de la cooperació i l’intercanvi de competències entre empreses “i tpodo això- ha recordat Daniel Moragues- aprofitant al màxim l’ús de les noves tecnologies”. 

Per al responsable de l’Institut de la Xicoteta i Mitjana Indústria Valenciana la celebració d’este esdeveniment se suma a un conjunt d’iniciatives que desenrotlla la Conselleria d’Indústria  per a impulsar la innovació en el teixit empresarial de la Comunitat. 

Premis Emprenedors 

El Dia de la Persona Emprenedora és un reconeixement a la figura de l’emprenedor; per este motiu darrere de la celebració de la marcojornada es repartiran més de 50.000 euros en premis. 

En total es van a repartir 12 premis dirigits a l’empresa innovadora amb major potencial de creixement, a la millor empresa, a l’empresa creada per jóvens emprenedors, a l’empresa de dones empresàries, a l’empresa de majors de 45 anys, a l’empresa cooperativa, a l’empresa coresponsable amb el desenrotllament sostenible, a l’empresa TIC, a l’empresa solidària, a l’entitat emprenedora en l’àmbit territorial, al centre educatiu emprenedor i al projecte empresarial jóvens emprenedors.  

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.