presentacin_dpe_en_paterna_008web.jpgL’IMPIVA ha permés a les empreses de Paterna invertir en els últims tres anys prop de 200 milions d’euros en més d’un miler de projectes empresarials (10-5-10)  El director general de l’IMPIVA, Daniel Moragues, ha donat estes dades durant la presentació en l’Ajuntament de Paterna de les novetats de la quinta edició del Dia de la Persona Emprenedora de la Comunitat Valenciana que se celebrarà en Fira València el pròxim 18 de maig.

La macrojornada d’este dia reunirà, en 10.000 metres quadrats, més de 200 activitats entre debats, testimonis empresarials, assessorament empresarial, noves oportunitats de negoci, activitats de foment de la cooperació i l’intercanvi de competències entre empreses “i tot això- ha afegit Daniel Moragues- aprofitant al màxim l’ús de les noves tecnologies”.

“Des del Consell perseguim amb esta iniciativa que tot aquell que tinga la intenció d’una idea empresarial o un projecte innovador trobe els instruments necessaris per a posar-ho en marxa” assenyala el titular de l’IMPIVA. 

Moragues ha indicat que el Dia de la Persona Emprenedora és un reconeixement a la figura de l’emprenedor i se suma a un conjunt d’iniciatives i servicis que desenrotlla la Conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació, a través de l’IMPIVA,  per a impulsar la innovació en el teixit empresarial de la Comunitat. 

Entre eixes activitats i servicis estan els programes d’ajudes a empreses i entitats, i una xarxa d’infraestructures de suport al teixit empresarial format pels instituts tecnològic, molts d’ells ubicats a Paterna i el  Centre Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI) de València qui assessora als emprenedors en la posada en marxa de nous negocis. 

En el trienni 2007-2009 en el CEEI de València s’han realitzat prop de 400 plans de noves empreses de les quals més de 200 s’han convertit en empreses reals “un indicador clau- hi ha assenyalat Daniel Moragues- del caràcter emprenedor del municipi de Paterna”.

El Dia de la Persona Emprenedora, és una iniciativa de la Unió Europea que promou a Espanya el Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç i que, en la Comunitat Valenciana, l’organitza la Conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació a través de l’IMPIVA  amb un ampli respatler de tots els agents econòmics i socials.
 
S’espera incrementar en un 20% el nombre d’assistents respecte a l’any anterior i es van a repartir més de 50.000 euros en premis.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.