premios_model_petrer_010_web.jpg "Són premis que contribuïxen- hi ha assenyalat Moragues- a impulsar la competitivitat de la indústria del calcer i la marroquineria a través del foment del disseny i promovent la unificació de dos sectors molt complementaris” (22-10-09)


El director general de l’IMPIVA, Daniel Moragues ha participat a Petrer en la tretzena edició dels Premis Model al Disseny de Bosses de mà i Sabates que cada any organitza l’Ajuntament de la ciutat “i que  contribuïxen- hi ha assenyalat Moragues- a impulsar la competitivitat de la indústria del calcer i la marroquineria a través del foment del disseny i promovent la unificació de dos sectors molt complementaris”. 

“Són uns guardons- ha afegit Moragues- que a més han sabut aglutinar a tots els agents implicats en el desenrotllament dels sectors del calçat i la marroquineria com són els empresaris, les associacions empresarials i professionals, els dissenyadors i per descomptat les institucions públiques”. 

   En este sentit el titular de l’Institut de la Xicoteta i Mitjana Indústria  Valenciana s’ha referit al respatler que la Conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació, a través de l’IMPIVA, ha donat per a impulsar la innovació i el disseny en estos sectors, materialitzat en últims  sis anys, en  prop d’un miler de projectes aprovats amb una respatler de 32 milions d’euros que han generat més de 91 milions d’euros d’inversió.

Durant la seua intervenció Daniel Moragues també ha destacat la important labor de l’Ajuntament de Petrer qui ha sabut vincular a través d’estos premis el nom i la indústria de la ciutat amb els més destacats exponents de l’art, la moda i el disseny mundial.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.