img_26701web.jpgDaniel Moragues presidix el nomenament de Carlos Navarro com nou president del CEEI de València i assistix  a la 20a presentació d’empreses IMPIVA- CEEI (4-3-10)


  El director general de l’IMPIVA, Daniel Moragues, ha destacat hui “la contribució del Centre d’Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI) a l’enriquiment del teixit empresarial de la Comunitat Valenciana”. 

Moragues s’ha manifestat en estos termes durant la seua visita al CEEI de València en el que ha presidit la XX presentació de les empreses creades amb l’ajuda del CEEI de València que més han destacat pel seu alt  nivell innovador.  

En este sentit, ha detallat que “estes empreses contribuïxen també a dotar el sistema empresarial valencià de noves produccions, de nous servicis avançats i de noves oportunitats de competir i crear ocupació d’elevada qualificació”.

Així mateix, el director general hi ha assenyalat que les empreses valencianes han de tindre la “tranquil·litat i absoluta confiança” de continuar comptant amb el suport i la col·laboració del govern valencià. 

De fet, ha recordat que durant 2009 l’IMPIVA “gràcies a l’esforç extraordinari del Pla Confiança” va abonar més de 4.300 projectes empresarials. A més, enguany l’Institut de la Xicoteta i Mitjana Indústria Valenciana destinarà més de 113 milions d’euros per a recolzar totes les iniciatives possibles d’empreses i associacions i elevar així les necessàries cotes de competitivitat. 

D’este muntant global, tres milions d’euros es van a destinar a recolzar l’activitat dels quatres CEEIs de la Comunitat,  23 milions d’euros per a projectes empresarials d’investigació i desenrotllament tecnològic, creació i manteniment de gabinets d’I+D, i creació d’empreses de base tecnològica, prop de 34 milions d’euros als plans sectorials de competitivitat i 47 milions d’euros per a reforçar la capacitat i l’activitat de la Xarxa d’Instituts Tecnològics.

Durant la seua intervenció, Moragues ha fet especial insistència en què a través dels CEEI, la xarxa de Centres promoguda per la Generalitat que disposa de seus a València, Castelló, Elx i Alcoi, s’han creat un total de 330 empreses i 2.300 ocupacions en la Comunitat Valenciana en els últims anys.

D’altra banda, Daniel Moragues ha assistit al nomenament del nou president del Centre Europeu d’Empreses Innovadores de València, Carlos Navarro, a qui ha agraït la responsabilitat d’assumir el càrrec “especialment en un moment complicat com l’actual en el que la innovació i les empreses innovadores són, si és possible, més necessàries que mai per a enfrontar-nos amb èxit als canvis que comporta la crisi”. 

Carlos Navarro va fundar l’empresa Siliken en 2001 amb l’ajuda del CEEI de València "en aquell moment- hi ha assenyalat el director de l’IMPIVA- eren quatre trabvajadores , hui sota´n més de mil i tenen presència en nombrosos països estrangers".

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.