nuevo_presidente_ceei_028web.jpgEl Centre Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI) d’elx ha triat a Enrique Martín com nou president (24-3-10)  El Centre Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI) d’Elx ha ajudat a posar en marxa en els últims huit anys més de 400 noves empreses. 

En este temps el CEEI ha oferit  assessorament tècnic a  prop de 9.000 emprenedors  i empresaris elxans, ha organitzat més de 300 jornades de divulgació de la innovació i hi ha  firmat més de 50 convenis de col·laboració amb institucions econòmiques i socials de la província d’Alacant.

“Estes dades- hi ha assenyalat el director general de l’IMPIVA, Daniel Moragues-  convertixen al CEEI d’Elx en referent obligat en el panorama empresarial del sud d’Alacant ajudant als emprenedors al seu dia a dia”.

Moragues s’ha manifestat en estos termes darrere d’assistir a l’Assemblea celebrada en el Centre Europeu d’Empreses Innovadores d’Elx en la que s’ha anomenat a Juan Enrique Martín com nou president en substitució de Joaquín Quiles.

Així mateix, Moragues ha destacat la voluntat del Consell de “continuar impulsant la creació d’empreses innovadors i diversificadoras posant al servici dels emprenedors les ferramentes necessàries perquè qualsevol idea empresarial es convertisca en realitat”.

“I en esta línia- afig Moragues- els Centres Europeus d’Empreses Innovadores de la Comunitat s’han convertit en un instrument fonamental  per a fomentar l’esperit emprenedor de les empreses de la Comunitat i un actiu estratègic per al nostre teixit empresarial, especialment en un moment de dificultat econòmica com l’actual". 

El titular de l’Institut de la Xicoteta i Mitjana Indústria Valenciana hi ha  assenyalat  que s’acaben de publicar  en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana les ajudes per a la creació i creixement d’empreses innovadores el termini de la qual per a presentar les sol·licituds estarà obert fins al 15 d’abril. 

Este programa, pressupostat en 750.000 euros i dirigit a recolzar l’activitat de la Xarxa de CEEIs, té com a objectiu contribuir a la millora del capital organitzatiu i la innovació empresarial en les empreses innovadores de recent creació, especialment les que operen en sectors emergents i basen la seua competitivitat en l’aplicació intensiva del coneixement contribuint així a la diversificació desfet econòmic valencià.

A través d’este programa, en el període  2005-2009 l’IMPIVA ha abonat un total de 32 iniciatives empresarials posades en marxa pel Centre Europeu d’Empreses innovadores, amb una ajuda de  prop de quatre milions d’euros que han generat una inversió que supera els 7 milions d’euros.

Nou president del CEEi d’Elx

 Enrique Martín és advocat, empresari, consultor de nombroses empreses, president de l’Associació del Terciari Avançat d’Alacant i  autor de diversos llibres i ponències “en suma, un professional de prestigi i una persona compromesa amb el desenrotllament de les empreses i amb el progrés d’esta terra” tal com hi ha assenyalat Daniel Moragues.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.