visita_rafael_tormo_012web.jpgEl director general de l’IMPIVA visita l’empresa Rafael Tormo de Xàtiva; la primer empresa de la Comunitat que incorpora la tecnologia de díodes LED als llums d’ús domèstic (18-6-10)

  Esta iniciativa convertix a l’empresa valenciana en  pionera en l’ús d’esta tecnologia que permet a les empreses i famílies valencianes aconseguir un estalvi energètic del 70% en el consum mantenint una lluminositat equivalent a les peretes de baix consum. 

A este avantatge se suma que els díodes que s’utilitzen en esta tecnologia tenen una durabilitat de fins a 100.000 hores; és a dir, que el consumidor pot estar entre 12 i 15 anys sense haver de substituir cap element i durant tot este temps amb un rendiment del 100%. 

La il·luminació que s’aconseguix amb  l’ús dels díodes LED és totalment ecològica i respectuosa amb el medi ambient a diferència del fluorescent o les peretes de baix consum que utilitzen mercuri. 

A més és una llum que no desprén calor- aportant un major confort en les estades- i no parpelleja, la qual cosa es traduïx en una menor fatiga visual. 

El projecte que li han presentat este matí al director de l’Institut de la Xicoteta i Mitjana Indústria Valenciana s’emmarca dins del Programa Xec Innovació Tecnològica posat en marxa per l’IMPIVA a través del qual les empreses de la Comunitat poden contractar servicis especialitzats amb centres tecnològics nacionals de reconegut prestigi.

 “En els dos anys que porta en funcionament el Programa Xec Innovació Tecnològica- ha manifestat Daniel Moragues- des de la Conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació hem recolzat 1.600 projectes amb una ajuda de  nou milions d’euros de subvenció. 
Per al responsable de l’IMPIVA  “Rafael Tormo és un exemple d’empresa innovadora” i el seu projecte respon a la voluntat del govern de “millorar la competitivitat del teixit empresarial de la Comunitat introduint per mitjà de la implementació de la innovació en els seus processos” 

En este sentit Moragues ha assenyalat que en 2009 l’IMPIVA va protegir amb prop de 40 milions d’euros un total de 744 projectes d’investigació, desenrotllament tecnològic i innovació.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.