El director general de l’IMPIVA assistix a la presentació d’esta Guia elaborda per AIJU (27-2-09)

En el bienni 2007-2008 l’Institut de la Xicoteta i Mitjana Indústria Valenciana (IMPIVA) ha abonat al sector jogueter prop de 200 projectes amb un total de 9 milions d’euros.

D’estos projectes, 50 han sigut desenrotllats directament per empreses a través dels programes d’investigació i desenrotllament tecnològic, Expandix, Creació d’empreses de base tecnològica, InnoEmpresa o el Xec Innovació. 

El director general de l’IMPIVA, Daniel Moragues, ha donat estes dades durant la presentació a les empreses del sector de la Nova directiva de seguretat dels joguets, elaborada per l’Institut Tecnològic del Joguet (AIJU).

"Esta nova Normativa- hi ha assenyalat Daniel Moragues- constituïx un requisit imprescindible per a poder accedir als mercats de la Unió Europea, però al mateix temps suposa una oportunitat per a transformar estes exigències de seguretat que s’imposen en els nostres joguets en un valor afegit del producte”. 

El titular de l’Institut de la Xicoteta i Mitjana Indústria Valenciana hi ha assenyalat el suport que des de la Conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació se li ha donat i se li va a continuar donant al sector juguetero.En este sentit Moragues ha destacat l’important esforç que des de l’institut Tecnològic del Joguet s’està fent perquè les empreses invertisquen en seguretat conscients de la seua importància.

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.