Una delegació de l’IMPIVA es reuneix amb representants governamentals i empresarials d’ambdós països per a establir acords de cooperació en el marc del Projecte CEFFOR, Centre de Prospectiva Mundial del Moble (2-1-09)

Una delegació de l’IMPIVA s’ha reunit a Austràlia i Nova Zelanda amb representants governamentals i empresarials d’ambdós països amb l’objecte de  establir acords de cooperació en el marc del Projecte CEFFOR, Centre de Prospectiva Mundial del Moble. 

L’Institut de la Xicoteta i Mitjana Indústria Valenciana ha abonat en 2008 este projecte amb 206.000 euros dins del II Pla de  Competitivitat del sector “i la seua posada en marxa ha convertit a la Comunitat Valenciana- ha dit el seu director general, Daniel Moragues- en el referent mundial del màrqueting i consum del sector”. 

El projecte CEFFOR és una iniciativa pionera a Espanya fruit de la col·laboració tecnològica entre l’Institut Tecnològic del Moble (AIDIMA), l’Institut Forintek a Canadà i la Universitat de Melbourne d’Austràlia a través del qual es definixen escenaris competitius per al sector amb un horitzó temporal de 10 anys. 

“Açò permetrà a les empreses i centres tecnològics i d’investigació- hi ha assenyalat el titular de l’IMPIVA- poder planificar les seues decisions estratègiques en matèria productiva i d’I+D”. 

Els acords aconseguits entre l’IMPIVA i els governs d’Austràlia i Nova Zelanda per a participar com a socis en el projecte CEFFOR se sumen als subscrits el passat any a Quebec (Canadà) “el que dóna bona mostra de la vàlua del projecte i les seues dimensions especialment si tenim en compte la seua dificultat al tractar-se de  països extracomunitaris” afig el titular de l’IMPIVA.

El Projecte CEFFOR té la seua seu en l’Institut Tecnològic del Moble qui a partir de la col·laboració amb els centres tecnològic d’Austràlia i Canadà establix una xarxa d’anàlisi a nivell mundial per a conéixer les tendències de futur d’Europa, Amèrica del nord i la Zona de l’Agarrava- Pacifique. 

En este sentit Daniel Moragues ha indicat que en 2008 l’IMPIVA ha recolzat 186 projectes  llocs en marxa per empreses del sector de la fusta i moble amb una ajuda de 8,3 milions d’euros que han generat més de 16 milions d’euros d’inversió. 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.