foto_premiados_patrocinadoresweb.jpg
Daniel Moragues assenyala durant l’entrega de premis  que la Comunitat és una regió dinàmica, emprenedora i amb ganes de continuar avançant i de crear empreses innovadora i ocupació qualificat (18-5-10)
  En esta edició, s’han presentat 620 candidats, un 25% més que en l’edició anterior, “una dada que reflectix l’èxit d’esta iniciativa, tant de participants, ponents, i de servicis i informació d’interés per als emprenedors que han visitat el Dia de l’Emprenedor”, ha explicat Moragues. 

Per al director de l’IMPIVA “el Dia de la Persona Emprenedora s’ha consolidat com un esdeveniment per a conéixer l’estat de situació i les inquietuds dels emprenedors, una oportunitats per a estretir la col·laboració amb tot el teixit institucional públic i privat que ajuda o facilita la tasca d’emprendre i un reconeixement als emprenedors”. 

“Des del Consell- ha continuat- continuarem treballant per ajudar a fer que els empresaris i emprenedors de la nostra Comunitat tinguen la capacitat de detectar oportunitats i puguen desenrotllar els seus projectes”.

Així mateix, Moragues ha apuntat que la Conselleria continuarà recolzant als emprenedors a través de “les ajudes de l’IMPIVA per a les empreses, el foment dels Centres Europeus d’Empreses Innovadores (CEEi) o la pàgina web Emprenem Junts”.

“La nostra Estratègia en política industrial –ha continuat Broseta- potenciarà la innovació empresarial en tots els seus àmbits a més de fomentar la creació d’empreses de base tecnològica”. 

El V Dia de la Persona Emprenedora ha comptat amb 5.540 assistents registrats, un 8,5% més que en 2009, dels que el 52% són hòmens i el 48% dones. El 37% dels assistents són estudiants, el 28% assalariat, un 24% es definix com emprenedor i un 11% en desocupació. A més, el 55% dels participants compten entre 25 i 45 anys, u n13% més de 45 anys i un 32% són menors de 25 anys.  
 
Els premiats

Els premiats en la V Edició del Dia de la Persona Emprenedora han sigut: 

- Millor Empresa de recent creació: Oceansnell  
- Emprenedor XXI a l’Empresa Innovadora amb Major Potencial de Creixement: Kanterom Systems 
- Empresa Creada per Jóvens Emprenedors: Labore Securo 
- Empresa Dones Emprenedores: Centre d’Educació Infantil Mare de Déu de Cortés   
- Empresa de Majors de 45 anys: Abba Gaia SL  
Centre Educatiu Emprenedor: CIPFP Mislata 
- Millor Projecte Empresarial: Innotech Engineering 
- Empresa Cooperativa: Alternatives Outdoor Coop.  
- Empresa TIC: Celeromics Technologies S.L. 
- Empresa Solidària: Middion Coop. 
- Empresa Coresponsable amb el Desenrotllament Sostenible: Mobilitat Urbana Sostenible S.L. 
- Entitat Emprenedora en l’Àmbit Territorial: Associació de Jóvens Empresaris de València i l’Agència Local de Desenrotllament Econòmic i Social d’Alacant. 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.