L’increment pressupostari per als programes d’I+D de l’IMPIVA concedit a través del Pla Confiança de la Generalitat permetrà a l’Institut abonar 508 projectes addicionals d’investigació i desenrotllament tecnològic (4-10-09)


"Estos projectes- hi ha assenyalat el director general de l’IMPIVA, Daniel Moragues- són quasi el doble de les iniciatives abonades en la primera resolució i posen de manifest la voluntat del Consell de fer de València una comunitat  innovadora i competitiva”. 

La modificació pressupostària per a estos programes, publicada en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV), ascendix a 29,4 milions d’euros, que sumats als 29 milions d’euros inicials, permet a l’Institut destinar més de 58 milions d’euros a abonar projectes d’I+D’al llarg de 2009. 

El Pla Confiança de la Generalitat arreplega un conjunt de mesures extraordinàries per a fer front a la situació econòmica actual i generar confiança en les persones i en les empreses. Una part important del Pla Confiança s’articula entorn del Pla Especial de Suport als Sectors Productius amb què el Consell vol respondre a les necessitats del teixit empresarial, tenint en compte les particularitats dels diferents camps d’activitat, amb el fi últim d’afavorir un increment de la competitivitat (www.planconfianza.es).

Per a això hi ha en marxa mesures com els Plans Sectorials de Competitivitat, el programa 60-40 per a recolzar activitats innovadores i de suport a la internacionalització, el programa d’accions estratègiques de diversificació industrial, el programa d’impuls al comerç exterior i el Pla Preveure  Comunitat Valenciana. 

Altres modificacions pressupostàries 

Altres modificacions pressupostàries publicades en el DOCV fan referència al programa d’Assistència a l’Emprenedor  dirigit potenciar la labor que presten els Centres Europeus d’Empreses Innovadores (CEEI´s) de la Comunitat i per al que s’han destinat 242.000 euros addicionals. 

En el cas dels programes destinats als Instituts Tecnològics de la Xarxa IMPIVA, el Pla de Confiança ha incrementat en 5 milions d’euros el seu pressupost inicial  amb el que es  abonaran aquelles iniciatives que ajuden a millorar la competitivitat de les empreses i afavorisquen l’ampliació del  teixit productiu.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.