jornada_jovenes_empresarios_europeos_alicante_web030.jpgDaniel Moragues  clausura en IFA la Trobada Mediterrània de Jóvens Empresaris en què han participat més d’un centenar d’emprenedors de tot Europa (9-4-10)  Moragues hi ha assenyalat que "la celebració és un reconeixement a la capacitat emprenedora de la província d’Alacant i la demostració definitiva del seu enorme potencial”. 

El directro general de l’IMPIVA ha insistit en el compromís de la Conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació i de l’IMPIVA “de continuar apostant i treballant per un col·lectiu tan important per al desenrotllament de la nostra economia i la nostra societat com són els emprenedors”.

En este sentit Moragues ha manifestat que des de l’IMPIVA hi ha en marxa instruments “perquè qualsevol idea empresarial puga dur-se a terme i perquè ningú que tinga la intenció d’un projecte innovador trobe obstacles per a  la seua posada en marxa i desenrotllament”. 

Entre estos instruments està la labor d’assessorament i informació als emprenedors que realitzen els Centres Europeus d’Empreses Innovadores (CEEI) de la Comunitat, dos d’ells ubicats a Elx i Alcoi. 

Estos CEEIs de la província d’Alacant ajuden cada any a realitzar més de 150 plans d’empreses i recolzen la creació de més d’un centenar de noves empreses innovadores. 

El titular de l’IMPIVA també s’ha referit durant la seua intervenció a la línia de finançament que té  oberta l’Institut per a abonar el desenrotllament de projectes que pel seu caràcter innovador poden trobar dificultats de finançament.

A través del programa de creació d’empreses de base tecnològica, en el període 2007-2009, l’IMPIVA ha recolzat amb més de cinc milions d’euros, un total de 92 projectes empresarials que han generat prop de 100 milions d’euros d’inversió. 

Per a Daniel Moragues estes dades són la constatació de la bona acceptació per part del teixit empresarial valencià de les ajudes del Consell de suport a la creació i consolidació d’empreses amb un alt contingut tecnològic, tan necessàries perquè la Comunitat guanye en cotes de competitivitat”. 

Dia de la Persona Emprenedora

Un altre dels instruments que té en marxa l’IMPIVA per a fomentar l’esperit emprenedor entre la societat valenciana és la celebració del Dia de la Persona Emprenedora. 

Es tracta d’una macrojornada que se celebrarà el pròxim 18 de maig en Fira València on hi ha previstes més de 200 activitats d’assessorament, informació i formació i a la que s’espera que assistisquen un 20% més d’assistents respecte a la convocatòria anterior.       

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.