innova_entidades_ies_pere_bolweb.jpg
El director general de l’IMPIVA assistix a a l’entrega de premis Manises Innova 2010 on destaca "la gran tradició industrial de la ciutat" (22-4-10)
  En este sentit Moragues hi ha assenyalat que en  els dos últims anys les empreses de Manises han invertit més de 2,3 milions d’euros en la posada en marxa de prop de 40 projectes empresarials abonats per l’IMPIVA amb al voltant d’un milió d’euros.

En este període de temps les empreses de la ciutat han treballat en projectes d’investigació i desenrotllament tecnològic, de foment del disseny, en la millora de gestió i en la contractació de servicis amb instituts tecnològics de la Comunitat a través del Xec Innovació de l’IMPIVA. 

“Tot açò- hi ha assenyalat Daniel Moragues- posa de manifest l’aposta de l’Ajuntament de Manises, de les associacions empresarials, de l’IMPIVA i sobretot de les pròpies empreses, per treballar per a superar la crisi econòmica i perquè Manises puga contribuir, en un lloc destacat, a la creació de riquesa i ocupació en la Comunitat”.

Els Premios Manises Innova s’emmarquen dins del projecte EQUAL cofinançat per l’Ajuntament de Manises i el Fons Social Europeu amb l’objectiu de promoure la innovació i adaptabilitat  en les pequeñas i mitjanes empreses de Manises.  

Premiats
 

El Premi Innova d’Or ha sigut per a l’empresa Sanejament i Subministraments; empresa familiar fundada fa 50 anys (1965) i dedicada a la distribució i venda de  material de llanterneria i bany.

El Premi Innova de Plata ha recaigut en l’empresa Tabica2 dedicada  a la rehabilitació i adaptació d’espais públics i privats

El Premi Innova de Bronze per a l’empresa Reparació de Calçat i Enmarcaciones Úbeda, dedicada a la reparació del calçat, enmarcaciones i complements per al seu vestuari 
I finalment D. Julián Camacho Sanchis ha rebut el Premi Manises Innova de Bronze pel seu esperit emprenedor.               

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.