convenio_impiva-economistas05web.jpg
L’objectiu es  establir un marc d’actuacions conjuntes per a la promoció de la innovació i la competitivitat en les empreses valencianes (2-3-10)El director general de l’IMPIVA, Daniel Moragues i el decà del Col·legi d’Economistes de València, Leopoldo Pons, han firmat este matí un acord de col·laboració entre les institucions que representen amb l’objectiu d’establir un marc d’actuacions conjuntes per a la promoció de la innovació i la competitivitat en les empreses valencianes. 

Ambdós entitats - d’acord amb els fins propis de cada una- es comprometen per mitjà d’este acord a proposar i desenrotllar fórmules concretes de cooperació que incloguen informació, formació i comunicació de les respectives activitats i sobre quants projectes a curt o llarg termini que servisquen per a recolzar a la competitivitat de les empreses per mitjà d’incorporació de millores de gestió i innovacions de productes o processos. 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.