open_days_web.jpgEl responsable dels fons estructurals per a Espanya mostra interés pels sistemes d’innovació de les PIME de la Comunitat (10-10-09) 


L’objectiu dels OPENDAYS és facilitar l’intercanvi, el debat i la creació de xarxes entre els experts d’Europa i els que prenen les decisions en el desenrotllament regional i local del sector públic, privat i financer.

Durant la seua estada a Brussel·les el director general de l’IMPIVA, Daniel Moragues s’ha reunit amb el responsable de la gestió dels fons estructurals a Espanya, Michel Eric Dufeil, qui ha mostrat el seu interés pels sistemes d’innovació i de transferència de tecnologia de les pimes de la Comunitat.  

Darrere de la trobada el titular de l’Institut de la Xicoteta i Mitjana Indústria Valenciana hi ha assenyalat que “la Comissió Europea ha pogut constatar que les xicotetes i mitjanes empreses de la Comunitat es troben a l’avantguarda d’Europa en matèria d’innovació i sistemes transferència tecnològica”.  

Unes altres de les trobades del titular de l’IMPIVA ha sigut en la  Fundació Comunitat Valenciana – Regió Europea (FCVRE) on ha analitzat el seguiment del conveni de col·laboració anual  que existix entre ambdós entitats “i la vigència del qual- hi ha assenyalat Daniel Moragues- és un clar instrument d’informació i gestió per a les pimes i associacions empresarials valencianes amb interessos en la Unió Europea”. 

A més Daniel Moragues ha assistit al debat polític “La UE i la crisi de l’automoció, noves perspectives”, organitzat per l’Intergrup de l’Automòbil del Comité de les Regions per a debatre la situació de crisi que està afectant este sector i les possibles solucions existents.         

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.