Les empreses i entitats tenen de termini per a presentar les seues sol·licituds a la convocatòria de 2010 fins al pròxim 15 d’abril (22-3-10


El Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV) ha publicat les ajudes que la Conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació, a través de l’IMPIVA, oferix  als 21 sectors de la Comunitat a través dels II Plans Sectorials de Competitivitat. 

La convocatòria dels II Plans Sectorials de Competitivitat és per primera vegada bianual, la qual cosa permetrà a empreses i associacions planificar accions, disposar de més temps per a realitzar-les i anticipar els recursos. 

Les empreses i entitats tenen de termini per a presentar les seues sol·licituds a la convocatòria de 2010 fins al pròxim 15 d’abril. Per la seua banda per a la convocatòria de 2011 el termini de presentació de sol·licituds és del 2 de novembre  al 21 de desembre de 2010. 

El pressupost per a 2010 dels Plans Sectorials de Competitivitat ascendix a 35 milions d’euros, un 13% més que l’exercici anterior, i es destinarà  a enfortir els clusters industrials de la Comunitat, a incrementar la presència de les empreses valencianes en projectes nacionals i internacionals d’I+D, a fomentar la innovació i a impulsar la projecció internacional de les empreses de la Comunitat. 

“Els plans sectorials de competitivitat- hi ha assenyalat el director general de l’IMPIVA- són trages a la mesura dels sectors productius que tenen com a objectiu millorar el nivell de competitivitat de les empreses i a fer del teixit empresarial valencià un referent”. 

Moragues ha destacat la bona acceptació dels plans en l’exercici anterior “on es van abonar un total de 484 projectes  empresarials en els que van participar més de 2.000 empreses i 139 entitats de la Comunitat”. 

Els plans sectorials de competitivitat beneficien a 21 sectors productius  de la Comunitat Valenciana, dels que 14 són consolidats: agroalimentari, artesania, arts gràfiques, calçat, ceràmica, construcció, joguet, fusta i moble, metall i il·luminació, plàstic, química, tèxtil, transport i logística, comerç. 

També es recolza a set sectors emergent d’alt contingut tecnològic com a aqüicultura, audiovisual, biotecnologia, energies renovables, moda i complements, soci sanitari i terciari avançat. 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.