firma_convenio_universidad_catlica_003_web.jpgPer mitjà d’este conveni l’IMPIVA participa en el desenrotllament del Màster en Innovació  Empresarial que impartirà l’Institut d’Estudis de l’Empresa (INEDE) (14-10-09)


El Màster contribuirà a la formació de personal capacitat per a gestionar la innovació en les empreses valencianes, facilitant en elles el desenrotllament de projectes d’I+D’i, la transferència de tecnologia, la sistematització de l’activitat d’innovació, la gestió del coneixement i en general la valoració de noves idees  i oportunitats per a l’empresa. 

“Una formació- hi ha assenyalat Daniel Moragues- dissenyada i organitzada per empresaris valencians coneixedors de l’empresa valenciana, del seu entorn de negocis i amb àmplia experiència pràctica”. 

El titular de l’Institut de la Xicoteta i Mitjana Indústria Valenciana ha destacat la importància de la innovació com “el factor més important per a la competitivitat del teixit empresarial en les  societats avançades i com a motor  de progrés econòmic i de benestar”.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.