presentacin_suma_y_sigue_en_bruselas_040web.jpgAhir va obrir les seues portes en el Comité de les Regions l’Exposició "SUMA Y SIGUE del disseny en la Comunitat Valenciana" organitzada per l’IMPIVA i que repassa l’evolució del disseny valencià en els últims temps (12-5-10)La mostra, organitzada per l’Institut de la Mitjana i Xicoteta Indústria Valenciana (IMPIVA) amb el suport de la Delegació de la Comunitat Valenciana a Brussel·les i la Federació Empresarial de la Fusta i Moble de la Comunitat Valenciana (FEVAMA), oferix al públic europeu un recorregut per l’actualitat del disseny valencià a través d’una selecció de peces recents que inclou per primera vegada les fites que han marcat la  història del disseny en la Comunitat. 

“Amb esta exposició- hi ha assenyalat el director general de l’IMPIVA, Daniel Moragues-  volem compartir amb totes les persones que residixen i visten Brussel·les el treball de dissenyadors i  empreses valencianes”.

La mostra naix amb una clara intenció d’explicar quines són les aportacions del disseny a l’empresa, a l’usuari i a la societat, posant en relleu com el disseny és motor d’innovació i progrés al mateix temps que un reflex de les contradiccions i inquietuds del nostre temps.

Moragues hi ha assenyalat que  el govern valencià és “plenament conscient” de la importància del disseny com a factor d’innovació i competitivitat per a l’economia regional en general i per als seus sectors en particular

En este sentit el titular de l’IMPIVA ha manifestat que el passat any la Conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació, a través de l’IMPIVA, va abonar amb prop de 7 milions d’euros un total de 246 projectes de disseny llocs en marxa per empreses i entitats de la Comunitat que van generar més de 15 milions d’euros d’inversió.

Per la seua banda per al director general de la Delegació de la Comunitat a Brussel·les, Juan Manuel Revolta “esta exposició ens permet descobrir en el disseny valencià un element competitiu que afavorix l’exportació de productes industrials”.

Suma y SIgue del Disseny a la Comunitat Valenciana” forma part del programa cultural dissenyat per la delegació valenciana en la capital europea amb motiu de la Presidència Espanyola de la UE 2010 i del Dia Mundial del Disseny. Per a això han comptat amb el suport de la Fundació Comunitat Valenciana – Regió Europea (FCVRE), instrument del Consell per a promoure la participació de la societat civil valenciana en projectes i iniciatives de la UE.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.